Idén decemberben az áthelyezett munkanapokon a tanároknak is bekell menni az iskolába dolgozni?
Érdekes helyzet, mert december 7 és 14 napokon a 24 és 27 napokat dolgozzuk le, amikor téli szünet van, tehát a diákonak nem lenne "munkanap".
Viszont a szülőknek igen, úgyhogy szerintem lesz tanítás, tehát a tanároknak is be kell menni. Ilyenkor valami könnyű napot szoktak csinálni nálunk.
Van pár napjuk az iskoláknak, amit kiadhatnak szabadnapnak, vagy valami tanári programra. Amelyik teheti akkor kiadja ezekre a napokra. Ha sok ilyen nap van, akkor rövidített órákat szoktak tartani 11-ig vagy valami játékos foglalkozást.
Én szülőként kifejezetten szoktam neki örülni, hogy ugyanúgy kelhetek, vihetem a gyereket 8-ra, aztán 10-kor meg mehetek érte megint, hát így aztán lehet dolgozni, emiatt szabit veszek ki mindig, de azért ugyanúgy korán kell kelni. Vagy mennének rendesen vagy ne mennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!