Az érdekelne, hogy mennyire keresettek a rendezvényszervezők. Azthiszem rájöttem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni és szeretnék elmenni egy ilyen okj-ra.
Tapasztalatok, vélemények?
2010. nov. 5. 19:25
1/8 anonim válasza:
Nos, igazából a fő gond ezzel a szakkal az elhelyezkedés. Ha nincs meg az anyagi alapod egy saját vállalkozáshoz, kénytelen vagy csatlakozni valahova, de nem könnyű helyet találni, ahova kellesz.
2010. nov. 5. 19:34
2/8 anonim válasza:
van belőle okj-s vizsgám. jelenleg egyetemre járok, ha ezzel szeretnék foglalkozni, ahhoz nagy tőke és persze referencia kellene. nagy cégnél kell először dolgozni...
2010. nov. 5. 19:44
3/8 anonim válasza:
ha sikerül már a suli alatt szuper kis gyakornoki munkát találnod akkor lesz esélyed később.
2010. nov. 5. 19:54
4/8 anonim válasza:
Dolgozom nekik,a rendezvényszervezöknek.Gazdag emberek,ennyi gazdagságot,luust életemben nem láttam,(nameg pazarlást sem!,minden étel ami megmarad a szemétbe megy!),nem tudom honnan indultak,de jól megszedték belöle magukat a fönökeim.Annyit hagy tegyek hozzá hogy nem magyarországon vagyok,de szerintem mindenhol vannak gazdagok akik igénylik az ilyesmit!
2010. nov. 5. 20:00
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó! én is ilyesmire gondoltam, hogy elvégzem a rendezvényszervezést és elmegyek nagy céghez dolgozni, nem akarok én a ranglétra legfelső fokán állni mert nem vagyok karrierista nő (ezért tartott eddig míg kitaláltam mihez kezdjek magammal) így nekem az is jó lenne ha csak segíthetnék!
Esetleg ha ismer ilyen rendezvényszervező céget valaki akkor szóljon és mondja el, hogy lehetséges-e amit kitaláltam:)
2010. nov. 5. 20:04
6/8 anonim válasza:
20.00 vagyok,még azt is elmondom,hogy nagyon sokat dolgozom,éjszakába nyúlóan,(a rendezvények nagy része éjszaka van ugye),de nagyon szereetem a munkámat.Persze én egy szimpli alkalmazott vagyok,a szervezök biztos nem ugrálnak ennyit mint én!Sok sikert.
2010. nov. 5. 20:14
7/8 anonim válasza:
Ez csakis akkor működik, ha megfelelő kapcsolataid vannak. Az egyik legjobb barátomnak is ez a munkája, jól keres, de ennek volt kb. 10 éves előzménye. Először DJ-ként kezdett dolgozni, sok helyen megfordult, megismerték. Először csak fiatalokkal ismerkedett, később egyre több cég is megkereste. Mostmár önállóan szervez csomó ismertebb rendezvényt is.
Egyébként Magyarországon ez közel nem olyan virágzó szakma, mint az USA-ban, nem úgy néz ki, mint a filmekben.
Én úgy gondolom, hogy önálló szakmának ez kevés. Nem árt, ha van mellette egy másik diploma is.
2010. nov. 5. 20:20
8/8 A kérdező kommentje:
20:14-es mesélj még hogy mit kell csinálnod konkrétan? Miket bíznak rád? Ügyfelekkel a kommunikáció teljesen a tiéd? Szerinted itt Magyarországon megéri és lehetséges lenne elhelyezkednem segítőként?:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!