Melyik munkakört ajánlanátok?
Figyelt kérdés
30+ nő vagyok, van egy gyermekem. Életközépi válságban vagyok. Tervben van esetleges külföldre költözés is (német nyelvterületre). Büfé diplomám van. Eddig szállítmányozás és banki területen dolgoztam adminisztrátorként. Felsőfokú német és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem.
Nem mennék se IT, se mérnök, se pü és számvitelre, mert akkora elvárások vannak a munkakörökben, amit úgy érzem már nem tudnék megugrani. (És nem is akarok, mert eleget dolgoztam cégekért, most már a család az első.)
ma 10:41
A kérdező szavazást indított:
német nemzetiségi óvodapedagógus
targoncás
vám adminisztrátor
pénzügy és számviteli adminisztrátor
emberi erőforrás / tb és bérszámfejtő
10 szavazat
1/2 anonim válasza:
Azért az kicsit ellentmondásos, hogy család az első de lefelé akarsz menni a ranglétrán, mert hogy akkor majd jobb lesz?
2/2 anonim válasza:
adminisztrátor, nem szokott akkora felelősség lenni sok helyen és amint lejárt a munkaidőd léphetsz is, ennél családbarátabb már csak az, ahol legalább 3-4 home office nap is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!