Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ingatlanosként melyik ingatlan...

Ingatlanosként melyik ingatlanos cégnél helyezkednétek el?

Figyelt kérdés

Több ingatlanközvetítő cég is visszajelzett a jelentkezesemre. Nem igazán hittem, de a nyelvtudásom úgy néz ki ott felhasználható lehetne

A gond azzal van, újoncként hiába lennék rá nyitott és meghallgatok majd mindenkit. Szeretnek kívülálló tanácsot is szerezni: tapasztalatból esetleg vsn aki tud ceget akihez NE, vagy inkább pozitív visszajelzést. Kinél van esély több jutalékra és életképes normális vezetőkre?

Nagy cégekre gondolok pl

DunaHouse, OTP, OtthonCentrum, Autóker Holding, Balla, GDN

nov. 17. 22:20
 1/7 anonim ***** válasza:
DH
nov. 17. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik stílusát a legközelebb érzed magadhoz. Mert ebbe kell beilleszkedned és ezt kell közvetítened neked is az ügyfelek felé. A fent említettek eléggé különbözőek.
nov. 17. 22:52
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
DH-sok nagyon beképzeltek
nov. 18. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Bár tudnám.

Nyilván nem mondjak el a részleteket ha csak úgy betelefonálok…

Egy helyről tudom

Érdekel a részesedés is

Van ahol alacsony

Van ahol magas és az is marad.

Beképzelt nem egy iroda lehet és annak összes munkatársa kedves 2#, azt ember képes cégtől függetlenül

Én tudok olyan ingatlanost aki nem Duna houseos és úgy bele mászott ügyfele családi ügyeibe, hogy egyhamar ő lett a kis örökös az ingatlanait kiadó idős családtagnak

Az sokkal durvább, mint az hogy valaki beképzelt-e vagy sem.

nov. 19. 15:09
 5/7 A kérdező kommentje:

Bocs, 3#-as

Amúgy nem tudom a részesedést

Egyik nagyon hideg hívo

A másik szorolapozo

Melyik az amelyik nyugodt és talál is munkát? 😄

Van aki ingatlanos és belebukott nem is olyan jövedelmező?

nov. 19. 15:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Összefoglalom:

A pénz ugye olyan ,mint a kutya vacsorája. Vagy van, vagy nincs.. Meg kell tanulni másképp beosztani, mint amikor havi béred volt.

A hideghíváshoz kell egyfajta érzék. Soha nem hazudtam, nem ígértem felelőtlenül semmit, nem mondtam, hogy itt ül mellettem az ügyfél és pont az Ön ingatlanára vágyik. Csak azt ígértem, hogy megteszek mindent amit tudok és lehetőségem enged. Az emberek viszont vágynak a hazugságra, vágynak arra, hogy elhúzzák előttük a mézesmadzagot. Sokan ezt is csinálják, majd nem teljesítenek. Épp ezért rossz a megítélése a szakmának.

Sok a költséged. Benzin 100k+ havonta simán, kreditelés az ingatlanos oldalon 10e/hó összegtől a végtelenig mehet, telefonból egy korlátlan csomag kell ami kb. 13-15e/hó. Ha általány adózó vagy, akkor is fizetsz adót (kb. 100e/hó) ha 0 ft a bevételed.... Szóval át kell gondolni.

Nagyon-nagyon megbízhatatlanok az eladók (tisztelet a kivételnek). Megbeszéltek egy időpontot ingatlan felvételre és nem nyit ajtót, nem veszi fel a telefont. Megbeszélitek, hogy hívd vissza 2 hét múlva és tárgyaltok az együttműködésről, többet nem veszi fel a telefont, kinyom, SMS-re nem válaszol stb...

Van aki korrekten megmondja, hogy nem szerződik ingatlanossal és kész. Ez teljesen oké. De nagyon sok a megbízhatatlan ami nagyon sok idődet, költségedet emészti fel.

Sok olyan lesz, hogy hirdeted pénzért az ingatlant, mutogatot, stb... majd eladja más ingatlanos, vagy a tulaj. 0 Ft-ot kerestél vele...

Ha viszont van hozzá nagyon jó érzéked, meghívható vagy és annak is tűnsz kívülről (ez fontos). Jó az orgánumod a telefonáláshoz és tényleg nem félsz dolgozni (télen fagyban, nyáron hőségben szórólapozni, hétvégén is dolgozni, hiszen akkor mutatjuk az ingatlant amikor az ügyfél akarja), akkor jól lehet vele keresni

dec. 5. 11:17
 7/7 anonim ***** válasza:

*meghívható = megbízható :)

Bocs, elírtam

dec. 5. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!