Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kereskedelmi végzettséggel,...

Kereskedelmi végzettséggel, maradjak Magyarországon, vagy inkább menjek ki külföldre?

Figyelt kérdés
Sziasztok, jövőre leszek végzős, jelenleg kereskedelmi értékesitőnek tanulok, Győr-Moson-Sopron vármegyében élek, így nincs olyan messze az osztrák határ, gondolkodom azon, ha végeztem az iskolával, hova tovább? Maradjak itthon, avagy menjek ki külföldre? Most csak 3. Éves szakon vagyok,de van lehetőségem, suli után maradni és le érettségizni szerintetek, megérné több lenne úgy a bérem,avagy menjek tovább tanulni a szakmában, pl le tenni a bolt vezetőit, tudni kell, ha maradnék is itthon, fel szeretnék költözni pestre, nem tudom ott mennyivel jobbak az árak mint nálunk mindenkinek, köszönöm szépen a segítséget előre is!

ma 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Az érettségihez meg kell tanulnod az igekötők használatát (is).

Inkább menj külföldre!

ma 16:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm az építő jellegű kritikát!
ma 16:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!