Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hajlandó vagy több pénzért...

Hajlandó vagy több pénzért többet dolgozni?

Figyelt kérdés

Havi 168 óra nettó 300-ért vagy hajlandó vagy mondjuk 250-300 órát is dolgozni, de ezért cserébe kapsz nettó 700-800at. Utóbbi nem hosszú évekig, csak egy bizonyos időszakig.

Melyiket választod és miért?

ma 13:55
 1/7 anonim ***** válasza:
49%
nem, hosszútávon nem fenntartható, minek dolgozzak 300 órát 800k-ért amikor 8 óra munkáért is lehet ennyit keresni?
ma 14:02
 2/7 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Márciusban váltottam, havi heti 20-25 óra aktív munka fölment kb heti 50 órára, míg a fizetésem kb 50%-al emelkedett + minden nap boldogan kelek föl, mert van értelme annak, amit csinálok.

Havi 250-300 órákat is csinálnék, de éves szinten kb 100k eur-ért

ma 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha feltételezem, hogy 300 óráért a mostani bérem duplája jár, akkor sem vállalnám.

Fiatalon dolgoztam egy nyarat így. Soha többet. Annyit azért nem ér a pénz, hogy ne legyen semmi szabadidőm.

Ha több pénzt szeretnék keresni akkor nem a munkaórák számának növelésével szeretném elérni, hanem továbbképzéssel és jobb pozícióval.

ma 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Kicsit más, de én 164 órát dolgozok 1 milláért, de mivel nekem délelőtt, este és hétvégén is kell dolgozni, ezért megerőltető. Kevesebbet is melózhatnék, de úgy vagyok vele, hogy egy darabig nyomom a melót, aztán ha lesz elég félretett pénz, majd lazábbra veszem.

Viszont nettó 700-ért nem hiszem, hogy kidolgoznám a belem. Abból nem lehet olyan nagyon sokat félretenni, hogy megérje folyton dolgozni és sosem szórákozni, pihenni.

ma 14:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, mindig arra törekszem, hogy kevesebb munkával keressek több pénzt.
ma 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 300-ért robotoljon 168 órát az, akinek két anyja van!
ma 15:27
 7/7 anonim ***** válasza:
51%
Én havi 80-100 óra munkával keresek nettó 1,2 millió forintot. Amit Te ide leírtál azok nevetséges számok.
ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!