Hajlandó vagy több pénzért többet dolgozni?
Havi 168 óra nettó 300-ért vagy hajlandó vagy mondjuk 250-300 órát is dolgozni, de ezért cserébe kapsz nettó 700-800at. Utóbbi nem hosszú évekig, csak egy bizonyos időszakig.
Melyiket választod és miért?
Igen.
Márciusban váltottam, havi heti 20-25 óra aktív munka fölment kb heti 50 órára, míg a fizetésem kb 50%-al emelkedett + minden nap boldogan kelek föl, mert van értelme annak, amit csinálok.
Havi 250-300 órákat is csinálnék, de éves szinten kb 100k eur-ért
Ha feltételezem, hogy 300 óráért a mostani bérem duplája jár, akkor sem vállalnám.
Fiatalon dolgoztam egy nyarat így. Soha többet. Annyit azért nem ér a pénz, hogy ne legyen semmi szabadidőm.
Ha több pénzt szeretnék keresni akkor nem a munkaórák számának növelésével szeretném elérni, hanem továbbképzéssel és jobb pozícióval.
Kicsit más, de én 164 órát dolgozok 1 milláért, de mivel nekem délelőtt, este és hétvégén is kell dolgozni, ezért megerőltető. Kevesebbet is melózhatnék, de úgy vagyok vele, hogy egy darabig nyomom a melót, aztán ha lesz elég félretett pénz, majd lazábbra veszem.
Viszont nettó 700-ért nem hiszem, hogy kidolgoznám a belem. Abból nem lehet olyan nagyon sokat félretenni, hogy megérje folyton dolgozni és sosem szórákozni, pihenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!