NBSZ nél volt már aki felvételizett és sikerült neki? Vagy akinek nem sikerült meddig jutott? Ha nem akarja kifejteni privátban is várnám ez ügyben az infókat.
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez titkos dolog es szerintem alig fogok erre valaszt kapni de nagyon megkoszonnem ha valaki akar privatba ez ugyben tudna nekem segiteni?Hatalmas segitseg lenne.A masodik lepcsonel amikor a bovebb psichologiai alkalmassagi volt, az atvilagitas elotti lepcsofoknal ott nekem valami miatt nem sikerult.Koszonom elore a segito valaszokat!?tegnapelőtt 15:30
1/1 anonim válasza:
2 év múlva próbáld, most még túl okos vagy hozzájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!