Egy frissen vegzett kozgazdasznak a fizetese Budapesten valoban lehet netto 1 millio ft?
Falubeli nagymama meselte nekem nagy buszken kicsit lenezien, hogy az unokaja tavaly nyar ota dolgozik Budapesten egy cegnel es mar most havi nrtto 1 millo a fizetese.. es hogy ez nen semmi... hogy az o unokaja ennyit stb stb.
Egy kicsit tulzasnak tartottam ezt a keresetet.
Es barmikor tudna venni autot, megy majd Amerikaba is Thai foldre is, Ausztraliaba is...
Van felretett penze is.
Tehat a kerdes: tebyleg ennyi a kozgazdadz fizu netto 1 millio ft?
Igy van korabban csak gyakornok volt es mikor megkapta a diplomajat azonnal megkapta a havi netto 1 millat.
De a nagyi o nagyon olyan, hogy imadja mondani a csaladjat. Gyonyoru szep hazuk van, modern minden, mindenuk meg van megtakaritasuk jol keresnek, gyonyoruen elnrk, nincs hiany... stb stb.
Mielőtt elkezdtem volna szovfterértékesítésben dolgozni, 1 millió körül volt az alapbérem, de 10 év tanácsadói meg vezetői tapasztalattal.
Ennyit akkor kap egy kezdő, ha valami csodagyerek kvant egy befektetési banknál. Értsd, Will Hunting, aki ránéz egy monitorra és 6 hónappal előre megmondja, hogy hol fog tartani a MOL részvény meg az izraeli-palesztin konfliktus. A néni onokája nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!