Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyelviskolában csak akkor...

Nyelviskolában csak akkor lehet tanítani, ha rendelkezem diplomával?

Figyelt kérdés
Nincsen diplomám, de szeretnék nyelviskolában oktatni. Ez lehetséges C1-es nyelvtudással, diploma nélkül?

nov. 10. 08:10
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Nyelviskolákban nem kell tanári diploma, mert saját képzési rendszerük van. Hogy bármilyen diploma kell-e, azt sajnos nem tudom.
nov. 10. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Technikailag nincs akadálya, gyakorlatilag viszont szoktak elvárni az iskolák tanári végzettséget.

Az hogy magas szinten beszélsz angolul nem jelenti egyből azt hogy alkalmas vagy tanítani is.

nov. 10. 08:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Tehát akkor elméletileg lehetne tanítani felsőfokú végzettség nélkül is?
nov. 10. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Bár úgy tudom, hogy egy alapszakos diploma azért lehet kell. Erről tudtok valamit esetleg?
nov. 10. 12:19
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Menj általános iskolába. Oda ahol a portás tanítja a fizikát.
nov. 10. 12:22
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Nem, nem mindenhol kell tanári diploma!

Legalábbis a jobb helyeken tudják, hogy a tudás átadása nem függ össze a tanári végzettséggel.

nov. 10. 16:08
 7/7 A kérdező kommentje:
Mármint én úgy tudom, hogy bármilyen szakos vagy valamilyen pedagógiai alapdiploma kell?
tegnapelőtt 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!