Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy angol...

Mennyit keres egy angol nyelvtanár nyelviskolában, vagy privátban nettóban havonta?

Figyelt kérdés

2022. máj. 27. 17:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
23%
minimálbér körül
2022. máj. 27. 17:54
 2/13 anonim ***** válasza:
35%

Nem sokat, szóval nem ebből fogsz meg gazdagodni.

[link]

2022. máj. 27. 18:49
 3/13 A kérdező kommentje:
Én a magánnyelviskolákra, illetve a privát nyelvtanárokra gondoltam, nem az állami szférára.
2022. máj. 27. 19:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk eléggé függ ez attól, hogy hány órát tart, csoportos vagy magánórákat tanít... ezt így nem lehet megmondani.
2022. máj. 27. 19:52
 5/13 A kérdező kommentje:

Úgy átlagba, hozzávetőlegesen.

Én vidéken 5 ezer ft-ot fizetek az angoltanáromnak.

2022. máj. 27. 19:58
 6/13 A kérdező kommentje:
60 perces óráért.
2022. máj. 27. 19:59
 7/13 anonim ***** válasza:
91%

Volt barátnőm angol tanít egy középiskolában, mellette meg otthon szokott angolt tanítani.

Úgy tudom hogy óránként 4000-5000 ft, szokott kérni.

2 évet élt Amerikában és 3 évet Londonban, jól beszéli a nyelvet.

2022. máj. 27. 20:04
 8/13 A kérdező kommentje:
És mennyit keres a barátnőd?
2022. máj. 27. 20:20
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

Írtam, hogy volt barátnőm!

A havi keresetéről nem szoktam kérdezni, amúgy is ritkán találkozok vele.

2022. máj. 27. 20:29
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel itt óradíjakról beszélünk, nagyon nem mindegy, hogy mennyi tanítványod van. Ha otthon tanítasz, akkor délután és hétvégén fognak ráérni a diákok, és a nyelviskolák is jórészt ezekben az időkben szervezik a tanfolyamokat.

Nyelviskola nem vesz fel általában főállású tanárnak, hanem ki kell váltanod a vállalkozó igazolványt, és számlázol nekik. Először valószínűleg egy csoportot fognak adni, és ha meg lesznek veled elégedve, kaphatsz többet is, feltéve, ha van náluk elég csoport.

Szóval nem véletlen, hogy a nyelvtanárok vállalnak állami iskolában délelőtt órákat, és este mennek a nyelviskolába, meg este vannak magántanítványaik. Ebből össze lehet hozni azért egy olyan fizetést, amiből meg tudsz élni, de ki a fene akar reggel 8-tól este 8-ig, meg hétvégén is dolgozni?

Egyébként volt olyan tanárom, aki azt mondta, hogy heti 44 magánórája van, és nem tanított állami suliban, csak nyelviskolában, de nem tudom, hogy délelőtt kik jártak hozzá, mert akkor azért kevesen érnek rá. De ő már nagyon régóta tanított, egymásnak adták a nevét a diákok. Kezdőként nehéz lesz összehozni az ügyfeleket.

Hallottam, hogy vannak nyelviskolák, akik cégekhez küldenek ki tanárokat, hozzánk is jártak, azért ez már barátibb, mert legalább nem este van. Esetleg ha ilyet ki tudsz fogni, az jó lehet.

Sajnálom, hogy konkrét összeget nem tudok mondani, de mint írtam, nem alkalmazottként dolgoznak, hanem tanfolyamonként vagy óránként fizetnek nekik.

2022. máj. 27. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!