Ki mennyit keres, és hogy él belőle?
Vállalkozások van így ingadozó a bevételem de tavaly olyan nettó 550-600 körül volt átlagban.
A barátnőm olyan 400 körül van (ő is vállalkozó) de folyamatosan nővekszik.
Jól élünk meg az a nagy szerencsénk hogy a családban sok ember foglalkozik sok féle dologgal ezért kvázi cserekerereskedelmet csinálunk.
Kajára elmegy kb 50000 fejenként plusz ha megyünk étterembe moziba.
Lakás az saját havi 30000 szokott szokott lenni minden.
A nagyját félretessük illetve befektetünk.
Nekem az első kérdésem:
Miért vannak lepontozva azok, akik külföldön dolgoznak vagy onnan van bevételük?
Pénz az pénz... és annak beosztása is nagyon egyéni, mert az ember személyiségétől és igényeitől függ.
Inkább le se írom az enyémet... mert javarészt külföldiek a vásárlóim az online értékesítés miatt, mievl a magyar nép csóró a munkáim árához képest. Ezért meg kellett célozni a külföldi vevőket is.
Mindent táblázatban vezetek. Még a pár forintos nyalókát is beírom. 100%-ban átlátok mindent és ez is része a kess kezelésének.
Jómagam nem igen költök felesleges dolgokra, sok mindent másképp kezelek és pl nem kávézom, nem fogyasztok alkoholt, nem dohányzom.
A keretem nagy része alapanyagokra, gépekre, fejlesztésekre és számítógépes programokra megy el.
Viszont: teljesen külön van kezelve a "fizum" VS vállalkozás kasszája.
(Volt olyan párom, aki ezt meg akarta szűntetni, rosszabbá kezdett válni, mint egy aranyásó nő, értetlensége miatt kapott egy bőröndöt a kezébe. )
Ui.:
sokszor mindegy kb ki mennyit keres, ugyanúgy elherdálja, rosszúl kezeli a pénzt.
350 környéke átlagban. Szüleimmel élek, szóval akár az egészet félre tudom tenni (amúgy 300 körül szoktam fixen). Egyé bevételemim hónapra leosztva átlagban 160 ezer ft körül vannak.
Jól élek, nem sok kötelező kiadásom van.
Nettó 630 ezer. Ebből kb 250 ezret elutalok TBSZ számlára a hónap elején és a maradékból élek albérletben Budapesten barátnőmmel.
Az elbérlet nagyon olcsó és jó helyen van. A legnagyobb kiadásom a személyiedzés + konditerem. Azon kívül nincsenek nagyobb kiadásaim. Étkezésre kb napi 5 ezer megy el és havonta párszor elmegyünk étteremben, ahol kb fejenként 10 - 15 ezer körül költünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!