Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki mennyit keres, és hogy él...

Ki mennyit keres, és hogy él belőle?

Figyelt kérdés
Hogy menedzseled a havi kiadásokat, tudsz akarsz e félre rakni, spórolni kell e stb. Kérlek írj kort és nemet is.

nov. 9. 21:31
1 2
 1/20 anonim válasza:
72%

Nettó 337.000 Ft.

Irodai asszisztens vagyok. A havi fix kiadásaink kb 280.000 Ft erre jön rá a kaja. Az én fizumból egyedül nem lennénk el, szerencsére a férjem 3x annyit keres mint én.

nov. 9. 21:53
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Gondozó vagyok ausztriában 6-700 000 a fizum e nélkül nem élnénk meg itthon..
nov. 9. 21:58
 3/20 anonim ***** válasza:
20%
50 éves nő vagyok amúgy..Nem elég sajnos..még így sem hogy kint dolgozok..Nagy az infáció itthon és kint is súly pár hátrány..
nov. 9. 21:59
 4/20 anonim ***** válasza:
72%

400 körül keresek, 100 megmarad átlagban, de oda kell figyelni mire költök.

37f, Debrecen

nov. 9. 22:39
 5/20 anonim ***** válasza:
72%

Nettó 550k alapbér (plusz vannak bónuszok, juttatások), de egy tipikus hónapban nagyjából 565k+25k SZÉP kártyás pénz, amit kapok.

100k albi (pasimmal felezzük, ez a rám eső rész.)

Még nagyjából 100-150k megy minden másra.

Havonta fixen félreteszek 250k-t (amint megkapom a fizetést), illetve hó végén azt, ami marad.

Hogyan menedzselem?

A fizu megérkezik, másnapra fixen be van állítva utalás (lakbér (200k) meg a megtakarítás (250k)), aztán a párom utalja nekem az ő részét a másik számlámra, onnan költök hó közben többnyire, a fő számlámon megmarad a pénz, az hó végén szintén befektetésre kerül. A nem várt bevételek mind automatikusan félre lesznek téve.

Nekem ez így jó, úgy gondolom megtaláltam nagyjából az egyensúlyt az életszínvonal meg a megtakarítás közt.

Vidéken élek.

23N

nov. 9. 22:42
 6/20 anonim ***** válasza:
54%

Nettó 520-at keresek.

Albi rezsivel 150K, kaja 120K, minde egyéb mondjuk 100K (szórakozás, utazás, hétköznapi dolgok, ruhák stb). Nem várt kiadással nem számolok, mert azt kb állja az év végi prémium. Tehát havi kb 150K-t tudok félre rakni úgy, hogy mindent megveszek, amire vágyom. Többet szeretnék félrerakni, a kaján még megtudok fogni néhány tizest, így most kezdtem el arra jobban odafigyelni.

28F

nov. 9. 23:11
 7/20 anonim ***** válasza:
37%
nettó 4000 eur, Írország, IT
nov. 9. 23:21
 8/20 anonim ***** válasza:
62%
A feleségemmel ketten együtt nettó 2 milliót keresünk, mindketten IT-ban dolgozunk, 35 évesek vagyunk. Jól, kényelmesen élünk, nem kell spórolnunk, nincs hitelünk, a nagy részét félretesszük minden hónapban.
nov. 9. 23:30
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
Nettó 5600 euró azaz 2.2 millió, Németország. Valahogy elvagyunk ezzel, de nem igazán élünk jól. Keresek majd másik munkahelyet.
nov. 9. 23:39
 10/20 anonim ***** válasza:
18%

Netto 8000 USD. Mivel iden a masodik felevben nem volt beremeles, beallitottam a linkedin profilomban, hogy nyitott vagyok uj ajanlatokra.

Senior principal engineer, 33F

nov. 10. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!