Visszamenjek az előző munkahelyemre?
Figyelt kérdés
Felmondtam az előző munkahelyemen, ahol próbáltak ott tartani, béremelést is adtak volna, de nem annyit, mint az új munkahelyemen. Az új helyen kb. egy hónapja kezdtem el dolgozni, de a volt főnököm visszahívott. A szívem legmélyén nagyon szeretnék visszamenni, imádtam ott dolgozni, sosem mentem be gyomorgöccsel vagy bármilyen jellegű rossz érzéssel. A jelenlegi helyemen viszont nem érzem jól magam, sokkal alacsonyabb pozícióban is vagyok. Viszont több pénzért. Másrészről félek megmondani az új munkáltatómnak, hogy ez a helyzet, hiszen itt számítanak rám. Ti mit tennétek a helyemben? Inkább a több pénz, de karrierben visszalépés vagy menjek vissza oda, ahol minden klappolt, kivéve a bér?ma 12:41
2/3 anonim válasza:
Ha az előző helyed megadja a mostani béred, akkor persze.
De el ne hidd, ha ígérgetnek, hogy majd később emelnek. Most emeljenek, akkor visszamész. Minimum azt adják meg, amit most keresel az új helyen. Ne legyen lelkiismereti gondod belőle, ezt rengetegen így szokták, így is kell. Ez üzlet, nem a két szép szemükért mész vissza.
Írásos ajánlatot adjanak az emelt összegről, majd munkaszunkaszerződést. Ha azt aláírtad, akkor, mivel próbaidő alatt vagy, másnap már el is jöhetsz a jelenlegi helyedről, indoklás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!