Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Székesfehérvár Harman vélemények?

Székesfehérvár Harman vélemények?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Aki dolgozott a székesfehérvári Harmannál attól kérek egy kis segítséget. Milyen ott a munka? Nettó fizu? Tapasztalatok?

Jelenleg is van melóm 12 órában dolgozom elég kevés lóvéért, ezért váltanék.

Köszi szépen ha válaszoltok 😊

nov. 8. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer voltam ott interjún és benyögte nekem az interjúztató faszi, hogy ez női munka és női munkára ő bizony nem fog férfit felvenni. Felmerült bennem a kérdés, hogy akkor mégis mi a gennyes faßért hívtak be interjúzni...
nov. 8. 11:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nov. 8. 12:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy! Itt is keveset keresel, bár egy fokkal jobb,mint a pécsi.
nov. 8. 12:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi az a kevés?😅
nov. 8. 12:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én Pécsen dolgoztam két évet, a fizetés 3 műszakban volt 230 nettó, szarrá voltunk túlóráztatva, volt,hogy vasárnap is kellett menni.

Fejlődni nem igazán lehet, max ha benyalsz.

De szfehérvárról néha küldtek le embert, meg általában utolsó hónapban vagy nyáron pécsieknek kellett menni fel dolgozni. Szóval azt azért fontold meg,hogy vállalod e ,ha netán elküldenek pécsi gyárba hetekre,vagy hónapokra.

nov. 8. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
De pozitívum, amikor nekem kellett szfehérvárra menni,akkor ott sokkal jobb volt a közeg, ha bért elszámolták, akkor újra megnézték.
nov. 8. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!