Languagecert angol nyelvvizsga felsőfok . Vélemenyék ? Volt esetleg valaki Székesfehérváron ? Tudna mesélni ? Miből készült fel? Esetleg jó nyelvkönyv tippek? Vagy valaki tud jó felkészítő tanárt rá ?
Én 2 éve voltam. Igazából a felkészülésem annyi volt, hogy végigcsináltam a Languagecert C1-es exam preparation könyvében a feladatokat, kidolgozgattam a szóbeli témákat.
Maga a vizsga szerintem többnyire korrekt volt, nem éreztem nehéznek.
Egyedül a szóbeli kicsit fura, mert ugye nem az a vizsgáztató pontoz, akivel beszélgetsz, hanem felvétel alapján a vizsgaközpontban javítják. Úgyhogy én itt kicsit lehúzósnak éreztem a pontozást, de így is meglett szóval nem lehetetlen ez a része sem.
Szia!
Kb úgy mint #1, én is a LanguageCert Exam Preparation Guide-ot (C1) vettem meg, plusz a neten fentvannak a szóbeli követelmények, azokat kidolgoztam, öteleteket, kulcsszavakat gyűjtöttem. Plusz az angoltanárommal 5x1,5 órán keresztül gyakoroltunk a szóbelire.
Tegnap voltam, és a úgy éreztem, hogy a listening és a reading jóval nehezebb volt, mint amiket a felkészítő könyvben gyakoroltam:( A writing korrekt volt, egy reportot és egy short story-t kellett írni. A speakingnél pedig hiába készültem fel nehezebb témákból, elég könnyűeket kaptam. A vizsgáztató egyébként nagyon kedves volt most a C1-nél is és 2 éve a B2-nél is.
Ha lenne még kérdésed, írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!