Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznátok heti 45 órát...

Dolgoznátok heti 45 órát nettó 1,1 millióért havonta?

Figyelt kérdés
Home office-ban, úgy, hogy minden nap van este és szombaton is munka, néha vasárnap is.

nov. 6. 22:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Én nem, mivel jelenleg heti 35-40 órát dolgozok HomeOffice-ban úgy, hogy hétvégén soha nem kell dolgozni és havi nettó 1,3 milliónak megfelelő Eurót keresek.
nov. 7. 09:32
 12/18 anonim ***** válasza:
49%
Ez nálam azt jelentené, hogy naponta 1 órával többet kéne dolgoznom. Bár így is nehéz megoldani az estéket, de esetleg - körülményektől függően - bevállalnám. Ez függ a munkától és a helyszíntől. Én leszek itt az egyetlen, aki alábbiként beszél. Igazából nincs feltétlenül szükségem millióra és a szerény pénzemmel is nagyon jól vagyok. :-) Nem minden esetben érné meg leváltani a jó csapatomat.
nov. 7. 09:47
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Jaaaj! Most látom, hogy home office és hétvégi munka is. Ha állandóan van hétvégi munka, akkor off. Totál home office-t pedig nem is vállalnék, mert én szeretek csapatban lenni és nem nagyon szeretek otthonról dolgozni. Azért is dolgozok jelenlegi körülményeimmel, mert számomra megéri a szabad hétvégével lelki-mentális jólétem.
nov. 7. 09:49
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
Simán. Gyakorlatilag most is ezt csinálom, kevesebb, mint a feléért és csak részben home.
nov. 7. 10:08
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
Ha csak 45 óra hétvégi munkával, ez azt jelenti hogy hétvégente csak 2,5 óra/nap?
nov. 7. 12:21
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös, igen, ezt nagyjából így kell elképzelni. Annyi különbséggel, hogy szombaton több van, mint vasárnap.
nov. 7. 12:51
 17/18 anonim ***** válasza:
50%
Én igen, örülnék ha már sikerülne valami. Azt sem bánom ha 7 napot kell dolgozni, amit írtál,azt legalább megfizetik.
nov. 7. 13:06
 18/18 anonim ***** válasza:
A tanárok ezt csinálják, csak 300000-ért. És nem hómoffisz.
nov. 7. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!