Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 50 évesen hol, mit dolgozzak,...

50 évesen hol, mit dolgozzak, érettségim van, de nem értek semmihez? 50/N

Figyelt kérdés
nov. 5. 12:57
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
0%
Képesek rá.
nov. 5. 19:25
 42/55 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy is, ingyelélökre nincs szükség
nov. 5. 19:34
 43/55 anonim ***** válasza:
Takarítás, gyorséttermi kiszolgáló, bolti eladó
nov. 5. 20:15
 44/55 A kérdező kommentje:
Gyorsétterem... 50 vagyok drága. Öreg már bohócnak.
nov. 5. 20:33
 45/55 anonim ***** válasza:
66%

(43-as vagyok)

Ha nem akarsz dolgozni sehol, akkor miért tetted fel a kérdést?

nov. 5. 20:44
 46/55 anonim ***** válasza:
55%

Szia Kérdező!

Itt sokan osztják az észt, pedig tényleg az van, hogy manapság 50 évesen még szakmákkal is nehéz elhelyezkedni nemhogy csak sima érettségivel.

De már 35 év felett sem jeleznek vissza a multik, mert hát kapnak fiatal eladót, kiszolgálót stb, miért az idősebbet vennék fel?!

Én azt tudom neked tanácsolni, hogy menj be a munkaügyi hivatalba és próbálj meg bekerülni valamilyen ingyenes szakképzésre.

Mivel nincs semmilyen szakmád, így szerintem nagyobb esélyed lenne, hogy bekerülj valamilyen szakképzésre és nem csupán ingyen tanulhatnál, hanem még talán valamennyi pénzt is kapnál a képzés alatt.

Szerintem egy próbát megér és érdemes lenne megérdeklődnöd, hiszen azzal csakis nyerhetsz, ha sikerül!

nov. 5. 22:09
 47/55 anonim ***** válasza:
78%
Úristen, 50 éves vagy és akkora rinyagép vagy, mint ide Lacháza. Irány dolgozni vagy ha nem, akkor ne sírjon a szád. Mindenre van kifogásod: nem értesz semmihez, tanulni nem akarsz, fizikai munkát nem akarsz. Gratula.
nov. 7. 15:01
 48/55 A kérdező kommentje:

:)))))))))

Ez naggggyonnagy volt

nov. 8. 12:30
 49/55 anonim ***** válasza:
100%
Pedig Kérdező, eddig csak kifogást hallottunk tőled.
nov. 8. 13:15
 50/55 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kedves kérdező, nagy volt. Teljesen világos pedig, 3 út van mindenki előtt. Kamatoztatja a tudását - ha ez nincs, akkor megtanul valamit - ha se tudása, se akaratereje vagy képessége a tanuláshoz, akkor pedig fizikai munkát végez. Ezek az opciók vannak, válassz. Miután te mindháromra nemet mondasz, nem sok lehetőség marad. Ezeken kívül esetleg az idődet tudod eladni egy kis apróért (portás) vagy a testedet is tudod árulni, de már arra is nemet mondtál.
nov. 8. 14:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!