Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 50 évesen hol, mit dolgozzak,...

50 évesen hol, mit dolgozzak, érettségim van, de nem értek semmihez? 50/N

Figyelt kérdés
nov. 5. 12:57
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
62%

18-as ne haragudj, de nem vagyok gondolatolvasó! Igen, valóban az alatt a 3 perc alatt "mondtad", amíg bepötyögtem neked a választ.

Itt a "bemutatkozásod" alapján a modorod, hozzáállásod is hagy kívánni valót maga után. Így nem lesz könnyű. Sok szerencsét!

nov. 5. 13:34
 22/55 A kérdező kommentje:
21. Nem állok le vitatkozni, szia.
nov. 5. 13:37
 23/55 A kérdező kommentje:
Minden kérdésre igyekeztem válaszolni, mit miért, mit kellene modorosabban válaszolnom?
nov. 5. 13:38
 24/55 anonim ***** válasza:
81%

"Nem is értem miért mennek gimnáziumba a fiatalok."

Hogy ne legyenek olyanok, mint te, érettségi nélkül még WC-pucolónak sem vesznek fel senkit.

Másrészt a legtöbben utána tanulnak még valamit, amihez kell az érettségi

nov. 5. 14:00
 25/55 anonim ***** válasza:
28%
Azt amit eddig csináltál 18 és 50 éves korod között. Nem 50évesen kell karriert építeni.
nov. 5. 14:57
 26/55 anonim ***** válasza:
79%
A válaszaid alapján semmit nem tudsz, nem akarsz tanulni és semmiféle munka nem felel meg, stílusod meg eléggé bicskanyitogató. Akkor miért csodálkozol, hogy sehol nem kellesz????
nov. 5. 15:13
 27/55 anonim ***** válasza:
86%
Mondjuk, úgy nehèz lesz, ha nem értesz semmihez és dolgozni se akarsz, csak kifogásokat gyártasz
nov. 5. 15:16
 28/55 A kérdező kommentje:

24, te ilyen megmondogató típusú ember vagy ugye?

Írtam már, hogy van érettségim, de nem ér semmit.

nov. 5. 15:43
 29/55 A kérdező kommentje:

Szeretnék dolgozni, az igen, feltétel hogy nem tudok vállalni 3 műszakos munkát, de ezzel sokan így vannak.

Az én korosztályom nem piacképes, tudom. Mint egy gimnáziumot elvégzett fiatal embernek, annyi tudásom van, csak idősebb kiadásban.

nov. 5. 15:47
 30/55 A kérdező kommentje:
25, akkor újra leírom, amit eddig csináltam azok 3 műszakos állások voltak, amiket hiába keresnék fel, nem tudom vállalni.
nov. 5. 15:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!