Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Huszonévesek, ti mennyit...

Huszonévesek, ti mennyit kerestek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 09:32
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
az utolsoval amugy en is egyetertek. A kerdes az volt, hogy mennyit keresel. Erre irhatod azt tölem, hogy 7 milliard ft-ot havonta, meg meg tölem leirhatod azt is, hogy mit csinalsz, meg az egesz sztorit. Erre te meg közlöd, hogy en egy d.e megkeresem ezt. Nem irigyellek az egesz helyzet miatt, söt meg a penz miatt sem, itt a stilussal van gond, mert elegge ugy tünik, hogy idejöttel dicsekedni a gyakorikerdesekre, ami egy vicc, mert senki nem tudja ki vagy, en is irhattam volna az 1000 euro helyet 10.000-et, kit erdekel? (nem arrol van szo, hogy nem hiszem el, hogy ennyit keresel, egyszerüen feleslegesen tartottam ilyen formaban a FELREERHETÖ valaszodat, mert azt is elhiszem, hogy nem dicsekves volt a cel :) )
2010. nov. 12. 10:01
 42/55 anonim válasza:
Én már 2xhuszonéves vagyok, most kapok 210 ezret nettó. 2 diplomával és 4 idegen nyelv ismeretével. Ennyit az államigazgatásról, akiket most is vadul szivat a kormány, mint ingyenélőket.
2010. nov. 12. 10:12
 43/55 anonim ***** válasza:
52%

tegnapelőtt 12:15 vagyok ill. a favágós csaj, ha már rám akasztottátok ezt a nevet, mert így könnyebben levezetitek a feszültséget!

Sajna ezt a jelenséget, amit az utolsó két válaszoló írt vagy leírta magát hogy milyen egyéniség, ez nagy hagyomány itt magyarországon, de csak is ITT! Külföldön soha, de soha nem nézik le vagy közösítik ki, ha valakinek jól vagy rosszul megy a szekére! Ezért is nem szeretek soha magamról személyes dolgokat beszélni idegenek előtt vagy itt írni a GYIKon, mert sajnos tapasztalom hogy irigység kővel dobálnak meg! Ha külföldön vagyok nem vágyok haza, csakis a családom miatt jövök haza, amúgy többé nem jönnék vissza SOHA.

Mert hogy nem irigyelnél? De azért leírod, hogy fáj neked, hogy ilyen vállalkozásom van!

Én csak a kérdésre válaszoltam a Kérdezőnek és őszintén meg is tettem, ha valakinek ez nem tetszik, akkor forduljon magába és gyötörje magát tovább megszokott szinten az irigységben!

Tisztelet a kivételnek!-)

2010. nov. 12. 10:35
 44/55 anonim ***** válasza:
52%

A válasz megírásának időpontja: ma 10:12

Nem rád értem!-))

2010. nov. 12. 10:36
 45/55 anonim ***** válasza:
Ha TE, (Mrs. Favägo) akkora "vällalkozo" lennel, olyan komoly lenne ez a dolog amit csinälsz, mint amekkoränak itt elöadtad, nem hinnem, hogy de. 10orakor a gyakorikerdesek.hu-n irogatnäl, es vedened az igazadat...Valahogy nekem ez nem stimmel...Kamu!
2010. nov. 12. 10:40
 46/55 anonim ***** válasza:
52%

Miért ne tehetném a saját irodámban? Nem az erdőben vágom a fát! Arra megvannak a szakképzett emberek!

Na erről ennyit!

Én kiszállok innen!

2010. nov. 12. 10:46
 47/55 anonim ***** válasza:

Es erre van idöd, ekkora vällalkozäs (te mondtad) vezetese mellett...

Meleg a pite, inkäbb lelepsz,mi? :D

(Amugy meg ugyis elolvasod ezt a sz@rt, mert nem hagy nyugodni...)

2010. nov. 12. 10:50
 48/55 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ha mindez igaz is, akkor latszik, hogy mekkora intelligenciaval kerültel oda... mert egyszerüen nem erted, hogy itt nem az irigysegröl van szo. En nem akarok huszon evesen ceget vezetni, mert tisztaban vagyok vele, hogy nincsenek meg hozza a kellö kompetenciaim. Mint mar irtam, a STILUSSAL volt gondom. Kerlek, tedd meg, hogy visszaolvasod az elsö valaszodat. Melyik reszeben valaszoltal a kerdezö kerdesere? A kerdesre, mindössze egy szam lett volna a valasz, ami, mint irtam, lehetne tölem 7 milliard ft is.
2010. nov. 12. 10:53
 49/55 anonim válasza:
Ha már így kitértetek a "favágós csajra" azért megkérdezném, hogy mi a baj avval, hogy hány órakor ír? És ha délután intéz ügyet, nem mindenkinek kötött munkaideje van 8-4-ig. Miért ne tehetné meg, hogy feljön írni?...Gondolom ő sem akart belecsöppenni 19 évesen egy ilyen szituba, hogy elvesztem apámat, majd a nyakamba zúdul egy vállalat, és még fősulit is végezzek. Én csak gratulálni tudok, hogy mindez sikerült. Meg aztán miért ne kereshetne annyit, amennyit? nem itt dolgozik, simán megértem. Nem akarom szidni Mo-t mert a szivem csücske, de a fejesek csak megszedik magukat és most elnézést azoktól akik tesznek a hazánkért. További szebbet és jobbat!(Ja és ha "favágós csaj" olvasod ezt, beszélnék veled, ha van rám egy perced:)
2010. nov. 13. 14:26
 50/55 anonim ***** válasza:
senkinek NEM azzal volt gondja, hogy MENNYIT keres, ki irt ilyet es hol?
2010. nov. 13. 15:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!