Huszonévesek, ti mennyit kerestek?
tegnapelőtt 12:15 vagyok ill. a favágós csaj, ha már rám akasztottátok ezt a nevet, mert így könnyebben levezetitek a feszültséget!
Sajna ezt a jelenséget, amit az utolsó két válaszoló írt vagy leírta magát hogy milyen egyéniség, ez nagy hagyomány itt magyarországon, de csak is ITT! Külföldön soha, de soha nem nézik le vagy közösítik ki, ha valakinek jól vagy rosszul megy a szekére! Ezért is nem szeretek soha magamról személyes dolgokat beszélni idegenek előtt vagy itt írni a GYIKon, mert sajnos tapasztalom hogy irigység kővel dobálnak meg! Ha külföldön vagyok nem vágyok haza, csakis a családom miatt jövök haza, amúgy többé nem jönnék vissza SOHA.
Mert hogy nem irigyelnél? De azért leírod, hogy fáj neked, hogy ilyen vállalkozásom van!
Én csak a kérdésre válaszoltam a Kérdezőnek és őszintén meg is tettem, ha valakinek ez nem tetszik, akkor forduljon magába és gyötörje magát tovább megszokott szinten az irigységben!
Tisztelet a kivételnek!-)
A válasz megírásának időpontja: ma 10:12
Nem rád értem!-))
Miért ne tehetném a saját irodámban? Nem az erdőben vágom a fát! Arra megvannak a szakképzett emberek!
Na erről ennyit!
Én kiszállok innen!
Es erre van idöd, ekkora vällalkozäs (te mondtad) vezetese mellett...
Meleg a pite, inkäbb lelepsz,mi? :D
(Amugy meg ugyis elolvasod ezt a sz@rt, mert nem hagy nyugodni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!