Huszonévesek, ti mennyit kerestek?
Kérdezőnek:
A fuvarozást kérdező lány vagyok.
Köszi hogy válaszoltál a kérdésemre és mégegyszer bocsi hogy kérdezősködtem!-))
Ja még én nem válaszoltam, bocsi!-)
Van egy vállalkozásom, szóval amit az összes válaszoló írt itt, hogy kb. mennyi a jövedelme, noss együtvéve gyenge fél nap alatt megkeresem. Nem akarok cinikus és beképzelt lenni, eszemben sincs, de én csak a kérdésre válaszoltam.-)
Kérdezőnek:
Hm...nem szeretek erre válaszolni!
Ma kicsit lazább napom van, bár kevés az ilyen nap.-)
Erdészetgazdálkodással, fakitermeléssel és fafeldolgozásával foglalkozunk ill. exportálunk az EU államokba. Sokat utazok kocsival Dániába, Németországba ( apu német származású volt). A céget aputól kaptam ill. örököltem, aki már 5 éve sajnos nincs az élők sorában, ez hatalmas feladat és kihívás volt számomra akkor 19 évesen, közben egyetemre járni stb. Apu testvére, aki a keresztapum nagyon sokat besegít a cég vezetésében, ha ő nem akkor, már régen felszámoltam volna az egész céget, de ma már nem tenném, anya sem engedné, ez a család jövője, ennyivel tartozom apunak.-)
Bocsi, de több személyes infót nem mondhatok, megértésedet előre is köszi!-)
Hät, erre csak azt mondom...."IGY, KÖNNYÜ!"
Nem kicsit vagy elszällva magadtol...
üdv
Kérdezőnek:
Köszi hogy megvédtél és hogy megértettél!-))
107.000 nettó, 150.000 bruttó - CNC programozás; 2D, 3D rajzolás, középfokú végzettség
DK-Magyarország, kisváros, itt, ahol az idő megállt.
A favágós csajnak: nem akarsz nagyképű és cinikus lenni... De nem is veszed észre, hogy mekkora a mellényed arra, amit nem is te építettél fel. Gondolom jó érzés belépni egy ilyen helyre, leírni, hogy te mekkora király vagy. Nem kell félreérteni, nem azért haragszok rád, mert jól keresel, ennyi erővel utálhatnám a külföldi munkahelyű mérnököt is, mert jobban keres sokkal mint én, de ő nem ekkora pof.ával jött ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!