Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan dolgozzak így?

Hogyan dolgozzak így?

Figyelt kérdés

2014-ben tettem le a szakmát.

Gyogymasszor.

Nem találtam vele munkát, egészen 2017-ig alkalmi munkákból éltem.

Utána 2018 ban beiratkoztam egyetemre de nagyon nehéz volt. Meg nem sikerült lediplomazni.

2020-ban csináltam egy kisebb ilyen rakodoi, raktári vallalkozasi munkakat ami jól is ment egy ideig.

Aztán 2023-tol miután bejottek a külföldi vendegmunkasok egyre kevesbe jöttek a megbízások.

Most 2024 van idén leszek 32 éves és jelenleg ott tartok hogy sehol. Szakmám van diplomám nincs. Szakmammal még mindig nem találok munkát.

Szüleimmel élek. Lakhatasra nem kell költeni.

32/f

nov. 2. 13:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mint bárki más.
nov. 2. 13:49
 2/10 anonim ***** válasza:
38%
Szkmad nincs, egyetemed nincs inkabb. Az ilyen himihumi szarok semmit se ernek
nov. 2. 14:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A masszőrök többsége vállalkozóként tevékenykedik, nem alkalmazottként.
nov. 2. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy elkésve szerintem, vagyis Én ezzel nyugtatom magam.

Bár Én külön költöztem meg van egy diplomám, de normális munkám meg nincs.

29/f

nov. 2. 14:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Csinálj piackepes szakmát!

A masszőr az nem az...

Végzettség és szaktudas nélkül nem könnyű jó melót találni.

nov. 2. 15:42
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező!

Mivel lakhatásod megoldott én a helyedben a nyelvtanulásra koncentrálnék (német vagy angol) és utána irány külföld!!

nov. 2. 15:44
 7/10 anonim ***** válasza:
41%
és külföldön mégis mit csinál szakma nélkül? Mehet a sorra csirkét pucolni
nov. 2. 17:04
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
7-es: de hát írta, hogy gyógymasszőr szakmát tett le!
nov. 2. 17:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem dolgozott a szakmában, nincs tapasztalata, nem beszéli a nyelvet. Nem fogják kint alkalmazni.
nov. 2. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyógymasszőr egy sz&r szakma? Nem gondolnám. Maximum rossz helyen keresgéli a munkalehetőségeket.

Ők általában egyéni vállalkozóként tevékenykednek, ahol először mindig fel kell építeni a vállalkozást. Ha jó munkát végzel, híred megy és egyre több megrendelésed lesz, bővül a vendégköröd.

A falunkba (490 fő) egy masszőr kirakta a buszmegállóba a hirdetését, hogy házhoz is kimegy. Egyszer szükségem volt rá és kipróbáltam, hogyan dolgozik. Piszok jól végzi a munkáját, mozgásképtelenségem megszűnt a fájdalmakkal együtt, úgyhogy én is elkezdtem reklámozni Őt. Azóta kézről kézre jár a telefonszáma. Még a falu facebook oldalára is feltették a hirdetését. Nem a városban dolgozik, hanem vidékre jár ki. Oda, ahonnan nem tudnak eljutni kocsi nélkül sehova a lakók. Ő ilyen helyeken találta meg a "célközönségét"...

nov. 3. 07:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!