Hogyan dolgozzak így?
2014-ben tettem le a szakmát.
Gyogymasszor.
Nem találtam vele munkát, egészen 2017-ig alkalmi munkákból éltem.
Utána 2018 ban beiratkoztam egyetemre de nagyon nehéz volt. Meg nem sikerült lediplomazni.
2020-ban csináltam egy kisebb ilyen rakodoi, raktári vallalkozasi munkakat ami jól is ment egy ideig.
Aztán 2023-tol miután bejottek a külföldi vendegmunkasok egyre kevesbe jöttek a megbízások.
Most 2024 van idén leszek 32 éves és jelenleg ott tartok hogy sehol. Szakmám van diplomám nincs. Szakmammal még mindig nem találok munkát.
Szüleimmel élek. Lakhatasra nem kell költeni.
32/f
Nem vagy elkésve szerintem, vagyis Én ezzel nyugtatom magam.
Bár Én külön költöztem meg van egy diplomám, de normális munkám meg nincs.
29/f
Csinálj piackepes szakmát!
A masszőr az nem az...
Végzettség és szaktudas nélkül nem könnyű jó melót találni.
Kérdező!
Mivel lakhatásod megoldott én a helyedben a nyelvtanulásra koncentrálnék (német vagy angol) és utána irány külföld!!
Gyógymasszőr egy sz&r szakma? Nem gondolnám. Maximum rossz helyen keresgéli a munkalehetőségeket.
Ők általában egyéni vállalkozóként tevékenykednek, ahol először mindig fel kell építeni a vállalkozást. Ha jó munkát végzel, híred megy és egyre több megrendelésed lesz, bővül a vendégköröd.
A falunkba (490 fő) egy masszőr kirakta a buszmegállóba a hirdetését, hogy házhoz is kimegy. Egyszer szükségem volt rá és kipróbáltam, hogyan dolgozik. Piszok jól végzi a munkáját, mozgásképtelenségem megszűnt a fájdalmakkal együtt, úgyhogy én is elkezdtem reklámozni Őt. Azóta kézről kézre jár a telefonszáma. Még a falu facebook oldalára is feltették a hirdetését. Nem a városban dolgozik, hanem vidékre jár ki. Oda, ahonnan nem tudnak eljutni kocsi nélkül sehova a lakók. Ő ilyen helyeken találta meg a "célközönségét"...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!