Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ennyi pénzből egy hónapig?

Ennyi pénzből egy hónapig?

Figyelt kérdés

Sajnos elvertem a pénzem, és úgy néz ki hogy Novemberben ha kifizetem az albérletet és az összes többi kötelező határidőre lévő tartozásomat, akkor 50.000 forintom marad egész hónapra

Ennyi pénzből ki tudom húzni?

ma 12:06
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom milyen kiadasaid vannak, de ha magadra fozol akkor a kajat ebbol boven ki lehet hozni.
ma 12:13
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Dúskálni nem fogsz belőle, az biztos. Ha tudsz készíteni belőle húsmentes ételeket, mert van otthon "minden" (olaj, vaj, fűszerek stb), akkor működhet. Reggelire meg mondjuk eszel majd egy szelet kenyeret vmi zöldséggel. Nem lesz kényelmes, de ha tényleg nem lesz több pénz, akkor egy hónapig azért kibírható.
ma 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
40%
Éhen nem halsz ennyi pénzből. Ha nem cigizel, nem kell tankolnod stb., napi 1500 forint elég kajára.
ma 12:30
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
hát nyögve nyelős lesz
ma 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:
44%
Ez kajapénz vagy másra is kell költeni?
ma 12:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát igazából összeköltöztem a barátnőmmel, mert jött egy nagyon jó helyen lévő és jó árban lévő albérleti lehetőség, csak én nem nagyon voltam felkészülve erre anyagilag, hétfőtől már munkába is állok egy új jól fizető helyen, de ha én kifizetem az albi rám eső részét(és befizetem a telefonszámlákat, egyéb kötelező dolgokat) akkor igazából 50.000 forinton marad egész hónapra, hát most sok szórakozás nem lesz a hónapban sajnos
ma 13:01
 7/9 anonim válasza:
28%
mér ne tudnád
ma 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Akkor majd kölcsönkérsz az asszonytól.

Így jár a pénzügyileg analfabéta ember. Remélhetőleg tanultál az esetből. Bár szvsz nem.

ma 13:42
 9/9 anonim válasza:
Legalább van nőd..már ez is nagy dolog manapság
ma 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!