30 évesen mennyire késő/nem késő belevágni idegenforgalmi tanulmányokba?
Figyelt kérdés
Levelezőn szeretném csinálni, és mire végzek, leszek 32 éves (ha két éves a képzés, ezt nem tudom) és hát az a kérdés, hogy ilyen idősen mennyire lehet még állást kapni, mennyire nyafognak a friss húsért?2010. nov. 5. 00:26
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő!!!
60-70 éveen esetleg késő lenne már.:P
De 30 évesen simán belefér!!!:D
hajrá!!
3/6 anonim válasza:
dehogy késő! Vágj bele!
ha jó beszélőkéd van, kapva kapnak utánad :)
4/6 anonim válasza:
Attól függ, mit akarsz csinálni. Ha beszélsz nyelveket, teljesen felesleges, kapsz munkát anélkül is. Én is dolgoztam már többször idegenforgalomban, pedig bölcsészkaron végeztem (nyelvszakokon).
5/6 A kérdező kommentje:
Angol közel felsőfok, német és francia középfok, DE csak egy gimnáziumi érettségim van... :-( Ez így mennyire nyerő?
2010. nov. 8. 23:53
6/6 anonim válasza:
mit szeretnél dolgozni az idegenforgalomban?
mert ha szállodai munkára gondolsz, pl recepciós, ahhoz nem kell főiskola, ha annál komolyabbra, ahhoz már nem árt...
ha alapképzésre gondolsz, az 3 év amúgy. idegenforgalmi szakmenedzser vagy micsoda képzés, az 2 év, de az egy okj-s papírt ad, nem főiskolai diplomát. ha azt akarsz, nivós sulit válassz, mert az is számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!