Idegenforgalmi szakmenedzser, hostess? Mennyit fizet (amit én kézhez kapok)? Aki ezt dolgozza mi a véleménye róla?
Figyelt kérdés
elsősorban az idegenforgalmi szakmenedzser/menedzser munka érdekelne, amely azért jó mert sokmindent magába foglal ami érdekel. (rendezvény, utazás szervezés stb.)2011. márc. 26. 13:28
1/5 anonim válasza:
Idegen forgalmi szakmenedzser büfészak, semmire nem mész vele. Max felvesznek valami szállodába recepcióra vagy szobalánynak.. Sajnos ez ilyen, én is megszívtam vele, de én szerencsére otthagytam kb fél év után a képzést.
2/5 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy egy MENEDZSER büfében dolgozna. úgy tudom redezvényt szervez, utazásokat szervez, bonyolít, vagyis elég mozgalmas munkája van.
2011. márc. 26. 20:25
3/5 anonim válasza:
A büfészak nem azt jelenti, hogy büfében dolgozik..... A felesleges szakokra mondják ezt, mint pl a bölcsésszakok nagyrésze. Nem lehet velük rendesen elhelyezkedni, ha igen akkor a fizetés nem éri meg a ráfordított időt. Ne abból indulj ki ami a tájékoztatóban van leírva hogy ezt meg azt szervez, mint írtam leginkább recepciósnak vesznek fel ilyen szakkal, ha vannak jó ismeretségeid akkor kaphatsz esetleg valami jobb beosztást, de ne várj csodára.
5/5 anonim válasza:
első válaszolónak: én is otthagytam ugyanezt a képzést 8 hónap után, bár én el sem akartam kezdeni, csak muszáj volt.
szerintem se ér sokmindent ez a szakma. csak a neve hangzik jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!