Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ökológus végzettséggel hol...

Ökológus végzettséggel hol tudok elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Jelenleg biológus mesterszakon tanulok ökológia specializáción, de eléggé el vagyok bizonytalanodva, hogy ezután hogyan tovább. Sajnos más reményekkel és hozzáállással kezdtem az egyetemet, de idő közben átértékelődtek bennem a dolgok. Sokáig kutató szerettem volna lenni, de kiábrándultam az egészből, és rájöttem, hogy alkalmatlan lennék rá. Elhamarkodottan döntöttem, túlbecsültem a képességeimet és csak arra összpontosítottam, hogy mi érdekel ahelyett, hogy miből tudnék hosszútávon megélni. Ki kellett volna hagynom egy évet Bsc után, hogy érjenek bennem a dolgok, de már kénytelen vagyok ebből kihozni a legtöbbet.

A biológus állásajánlatok túlnyomó része távol áll ettől a területtől. Főleg egészségügyi vagy mikrobiológiai laborokba keresnek embereket, ahol szívesen dolgoznék ugyan, de ezzel a végzettséggel nem lennék odavaló. Lehetőség szerint sem itthagyni, sem váltani nem szeretnék, inkább meg akarom szerezni ezt a diplomát és mihamarabb elmenni dolgozni. Mik a kilátásaim, volt-e már valaki hasonló helyzetben?

okt. 30. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
78%

Vegyi és olajvállalatoknál.

Nagy pénzeket fektetnek a papírmunkába amivel alá tudják támasztani, hogy az olajfúrás nem árt a környezetnek hanem egyenesen javít rajta.

okt. 30. 23:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

“ Főleg egészségügyi vagy mikrobiológiai laborokba keresnek embereket, ahol szívesen dolgoznék ugyan, de ezzel a végzettséggel nem lennék odavaló.”

Jelentkezz oda nyugodtan, akár most is gyakornoknak!

okt. 31. 05:55
 3/4 anonim ***** válasza:
18%
a mekiben
okt. 31. 10:13
 4/4 anonim ***** válasza:
18%
Ne legyünk rosszindulatúak, a Burger King is játszik azért szerintem.
okt. 31. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!