Fel kellene adnom?
Nemrég kezdtem el dolgozni egy cégnél, de egyre inkább azt érzem, hogy nem én leszek az az ember, aki illik abba a munkakörbe. Van olyan nap amikor úgy érzem lesz ez jobb is,de egyre kevesebb az ilyen.
Sőt a kolléga akinek a helyére felvettek, mert elmegy szülni is folyamatosan ezt érezteti velem. Emiatt pedig lassan kérdezni sem merek, hiszen egyből azt kapom, hogy magamtól is rájöhetnék, neki sem mondta el senki vagy már egyszer biztosan mondtam és a főnökeim sem fognak mindent a számba rágni(valamikor jogosan,de nem minden esetben),de ha valamit magamtól csinálok egyből jön a lecseszés hogy nem így kell, ha nem tudom miért nem kérdezek. Ha mégis mutat valamit azt gyorsnak érzem, illetve van, hogy nem magyaráz csak csinálja és nekem abból rá kellene jönnöm mindenre is, de nyilván nem tudok. Ráadásul, ha elmegy, akkor senki nem lesz, szinte aki tudna nekem segíteni.
Lassan úgy érzem, hogy a kezdeti lelkesedésemnek vége. A tudásom soha se lenne elég a munkakörhöz, ami miatt hatalmas a hibázási lehetőségem, ami, ha pénzügyi vonzattal járna tuti, hogy rám terhelnék, mert a cég szinte mindenen is sporolna.
Néha úgy érzem most kellene feladni,de bennem van, hogy nem e adom fel túl gyorsan, illetve mi lesz, ha későbbi álláskeresés esetén ez szóba kerül és egyből az lesz, hogy felados típusnak és minden munkára alkalmatlannak találnak.
Jaj istenem, én már többe tud ott hagytam próbaidő alatt… mert más volt mint amit mondtak vagy amit vártam.
A próbaidő nem csak a munkáltatónál szól, hanem nekünk is, nem tudom mit kell ezen izélni..
Én pl ahol a 3 hónap alatt éreztem hogy ez nem az én helyem, azokat ott hagytam, de egyébként meg hosszú munkahelyem volt ami not mákos holt és szerettem…
“Mit fognak szólni ha látják” - nem kell am mindenről beszámolni. Vagy 4 helyet már hagytam ott próbaidő alatt eletem során, mert munkekereses alat tis dolgoznom kellett, albérletet fizetni Budapesten, ezt nem tudtam otthon meresztett seggel és szülői segítség nélkül máshogy.
Nem kötöttem az orrára egyik leendő munkáltatómnak sem a cv-mben az 1 meg 2 hónapos munkahelyeket. Minek?
Ez nem a NAV… sokan nem tudnak mai napig önéletrajzot írni. Ez nem egy adóbevallás amit kérnek, hanem a RELEVÁNS tapasztalatok. Mindenki fényezi ahogy tudja, ami szarul néz ki vagy pár hét, hagyd ki.
Válaszolva az eredeti kérdésre: szólj a kollegadnal hogy ez neked túl gyors legyen szíves lassabban mert nem tudod követni, illetve adjon neked is rész feladatokat gyakorolni amit ellenőriz. Ha nem akar segíteni szólj a fonokodnek, hogy nem tudsz így megfelelően be tanulni és szóljon a kollégának hogy vagy ellenőrizze amit önállóan csinálsz vagy tanítson be rendesen, mert hamarosan h nem lesz nem fogod így tudni elvégezni a feladatokat.
Komolyan ez a tanácsom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!