Martin1995 kérdése:
Hatvan Bosch gépmester mennyit keres ?
Figyelt kérdés
Ez új dolgozóra gondolokokt. 27. 17:49
2/5 A kérdező kommentje:
Jó vicc
okt. 27. 18:55
3/5 anonim válasza:
Kérdező!
Ezt is te írtad ki, miért nem volt megfelelő a válaszok minősége amit írtak rá?
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-f..
4/5 A kérdező kommentje:
Helyhez kötött vagyok mármint itt elek nem mehetek az ország másik felébe én el hiszem hogy mashol jobb meg több de nekem ezen a környéken kell kihozni a legtöbbet a kérdésre csak azt a választ kaptam kb hogy költözz el ezzel nem lettem semmivel sem beljebb ezért nem felelet meg.
okt. 28. 05:50
5/5 indaboy válasza:
A gépmesteri fizut nem ismerem, de ha most az utcáról bekerülsz, akkor kezdő lóvét fogsz kapni. Az nagyon max 300, több műszakban, de ez csak erős tipp. Ja és azt is fontos megjegyezni, hogy nem is Bosch állományba kerülsz, hanem egy külsős céghez. Amit a másik kérdésben írtál, 450 nettó szerintem kezdésnek nem reális. Próbáld meg a P&G Gyöngyösi gyárát, ott kb kezdésnek ugyan az a lóvé, viszont sokkal több lehetőséged van, ott is lehetsz gyártósori gépek mellett, de targoncással a raktárba is mehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!