Ha valakinek nincs elég pénze, az ugye ugyanolyan rossz mintha valamilyen halálos betegségben szenvedne?
Figyelt kérdés
okt. 26. 20:01
2/11 anonim válasza:
Bizonyos esetekben akár még rosszabb is lehet.
A Lopott idő c. film választ ad a kérdésedre.
3/11 anonim válasza:
Igen. De ha a Provident utal végre, akkor megoldódik ez a problémád.
5/11 anonim válasza:
Penzt lehet szerezni munkaval, tud adni mas is. Lehet lopni is.
Egeszseget nem.
6/11 anonim válasza:
Nem. mivel pénzt lehet szerezni könnyen.
halálos betegségből nem nem fogsz kigyógyulni.
8/11 anonim válasza:
Annyira azért nem, de rendkívül rontja az életminőséget. Sajnos sok mindent nem tudsz csinálni pénz nélkül. Ebben a helyzetben vagyok így tudom. Aki azt állítja nem a pénz számít az hazudik. Gyakorlatilag mondhatjuk hogy ez így nem is élet.
9/11 anonim válasza:
Nekem volt egy durva mélypontom mostanában. Volt, hogy napokig nem volt pénzem. De tényleg semmi, 0. Súlyos betegséghez nem hasonlítható, de nem sok mindent tudsz csinálni igazából nélküle.
10/11 anonim válasza:
Úgy, hogy 4 féle hitelt fizetek a bank fele (másképp nem tudtunk volna házat venni), a törlesztők összesen 180 ezer forintot tesznek ki így nem túl boldog az életem, ha így nézzük. Főleg, hogy a jelenlegi munkahelyemen tekernem kell, hogy ki ne rúgjanak és legyen miből fizetni a hiteleket + a feleségem is most várandós. Ha arra gondolok, hogy pár év és jobb lesz, akkor lehet bírni. Mondanom sem kell, hogy mennyire nehéz, de mindez össze sem hasonlítható azzal, ha mondjuk rákos lennék. Így van munka, aki halálos beteg az dolgozni sem tud tehát az mégrosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!