Megprobálnátok?
Nemrég hagytam ott egy munkahelyet,ahol csak diákként tudtak foglalkoztatni és kezdtem el egy teljes munkaidőset.
Közben kiraktak egy teljes munkaidős állást a volt munkahelyem egyik másik telephelyén.
1 hét után úgy érzem,hogy a munka amit most csinálok nem tetszik és szívesebben csinálnám a volt munkámat, bár ott is be kellene új folyamatokat tanulnom. Ráadásul a kinézett munkahely épp átalakuláson megy keresztül, így minden napról napra változik.(néha úgy is, hogy te csak az elkészített feladat után tudod meg)
A kinézett munkahely rugalmasabb,de pont emiatt kevésbé tartja be, hogy a munkaidőn belül maradjon és a túlórát sem honorálja.A mostani helyen, ha valmai miatt több órát kellene bent lennem, azt ki is fizetnék. De a szabimat is úgy kéne terveznem, hogy a leállásra maradjon belőle, tehát nem teljesen én dönthetném el, hogy mikor akarok szabadságra menni, úgy hogy fiatalkén alig van szabim.
A mostani munkahelyem sokkal több tapasztalatot ad, így könyebben el tudok vele helyezkedni később, viszont félek, hogy a jövőbe nem pont ezeket a munkákat keresném, hanem inkább a kinézett álláshoz hasonlókat.
A két munka között fizetésben leginkább a jutatásokban van külömbség( a jelenlegi nem a kinézettnél azonban van Szép kártya)
Sajnos mivel próba időn vagyok, így interjúra nem tudnék úgy elmenni, hogy ne mondanék fel.Illetve a telefonos egyeztetésre se nagyon találnék helyet az épületen belül mert kicsi és vízhangos az épület.
Emelett az állást csak a cég honlapján látom, így nem is biztos, hogy aktuális még. Plusz lassú a felvételi folyamat, így lehet mire oda kerülnék már vége lenne a proba időnek.
Hogyha jelenlegi munkahelyemben látom a jövőt, másikban nem, akkor nem váltanék. Ha a pénzt kevesled, van amit szerinted másképp kelllene csinálni ahhoz, hogy neked jó legyen, akkor a helyedben váltás helyett inkább megbeszélném a vezetővel.
Inkább húzz le itt pár évet, legyen gyakorlatod és ha nem vagy elégedett válts egy sokkal jobb pozícióra, mint évekig egy helyben toporogj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!