Recepciós munka (nem szállodai) mennyire megterhelő?
Behívtak állásinterjúra egy magán fogorvosi rendelőbe recepciós állásra.
Mire számíthatok, ha felvesznek? Ez lesz az első munkahelyem, ha sikerül.
A fogorvosnál, ahova járok, a recepciósnak az a dolga, hogy fogadja a pácienseket és kezelje a telefont (időpont kérések, számlázással kapcsolatos dolgok, stb).
Ha nem zavar, hogy egész nap emberekkel (ügyfelekkel) kell foglalkoznod, akkor szerintem nem nehéz munka. Ha viszont introvertált vagy, akkor nagyon fogod utálni.
Nem vészes.
Főként időpont egyeztetés, szólni dokinak ha megjött az áldozat, pos terminálozás aztán nyugta adás.
Mindenféle papírmunkázás, aláíratni áldozatokkal, hogy lemondanak az emberi jogaikról és ha bármi gond lesz az ő hibájuk mert doki ártatlan.
Az ügyfelek nem zavarnak, csak inkább olyantól félek, hogy elbénázom az időpont bevitelt a gépbe vagy nem értesítek valakit, hasonlók. 🙈
Na holnap interjú, azért szorítsatok!
Szerinted egész nap üldögélni egy fűtött/klímás helyiségben telefont simogatni mennyire megterhelő?
Ez attól függ, mennyire kényelmes a szék…
Tudod, mi a megterhelő?
Egész nap szenet lapátolni.
Vagy trágyát egy istállóban.
#6 Mindenki előtt ott az esély, hogy klímás/fűtött helyiségben “üldögéljen”.
Én érettségiztem, okj-t végeztem, most pedig egyetemen tanulok levelezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!