Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Recepciós munka (nem szállodai...

Recepciós munka (nem szállodai) mennyire megterhelő?

Figyelt kérdés

Behívtak állásinterjúra egy magán fogorvosi rendelőbe recepciós állásra.

Mire számíthatok, ha felvesznek? Ez lesz az első munkahelyem, ha sikerül.

okt. 21. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
13
okt. 21. 11:25
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen változó. Van, ahol a recis egész nap a telefonját nyomkodja és a körmét reszeli, máshol meg pisilni is alig van ideje kimenni. Próbáld ki, legfeljebb otthagyod, ha nem jön be.
okt. 21. 11:41
 3/7 BeefEater ***** válasza:
57%

A fogorvosnál, ahova járok, a recepciósnak az a dolga, hogy fogadja a pácienseket és kezelje a telefont (időpont kérések, számlázással kapcsolatos dolgok, stb).

Ha nem zavar, hogy egész nap emberekkel (ügyfelekkel) kell foglalkoznod, akkor szerintem nem nehéz munka. Ha viszont introvertált vagy, akkor nagyon fogod utálni.

okt. 21. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

Nem vészes.

Főként időpont egyeztetés, szólni dokinak ha megjött az áldozat, pos terminálozás aztán nyugta adás.

Mindenféle papírmunkázás, aláíratni áldozatokkal, hogy lemondanak az emberi jogaikról és ha bármi gond lesz az ő hibájuk mert doki ártatlan.

okt. 21. 13:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Az ügyfelek nem zavarnak, csak inkább olyantól félek, hogy elbénázom az időpont bevitelt a gépbe vagy nem értesítek valakit, hasonlók. 🙈

Na holnap interjú, azért szorítsatok!

okt. 21. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
51%

Szerinted egész nap üldögélni egy fűtött/klímás helyiségben telefont simogatni mennyire megterhelő?

Ez attól függ, mennyire kényelmes a szék…

Tudod, mi a megterhelő?

Egész nap szenet lapátolni.

Vagy trágyát egy istállóban.

okt. 21. 17:13
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Mindenki előtt ott az esély, hogy klímás/fűtött helyiségben “üldögéljen”.

Én érettségiztem, okj-t végeztem, most pedig egyetemen tanulok levelezőn.

okt. 21. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!