Martin1995 kérdése:
Mit csinál egy gépbeállító ?
Figyelt kérdés
Gondolom gyára válogatja ,de úgy általánosan gondolom hogy nehéz munka vagy felügyeli a gépet esetleg anyaggal tölti és kb ennyi vagy nem tudom , tehát mire kell számítania annak aki ebben fog dolgozni ?okt. 19. 08:45
3/8 anonim válasza:
nehéz? max fizikailag.. szellemileg kb bárki betanítható rá, ezért egy alulfizetett betanított munka.
4/8 A kérdező kommentje:
Hat a fizut azt nem tudom 😅
okt. 19. 13:06
5/8 anonim válasza:
Azaz operátor. Rabszolga munka aprópénzért. Annó diákként csináltam, de soha többet.
6/8 anonim válasza:
Attól függ milyen technológia.
Nálunk pl. egyik területen konkrétan azért felel, hogy a gépre a szerszámcserélő által felrakott szerszámmal elindítsa a gyártást, tehát beállítson mindent, hogy az operátornak már csak a kieső jó darabokkal kelljen foglalkozni. Másik területen pedig kisebb hibák esetén hibaelhárít, és koordinálja a gyártásokat, lekéri a szükséges anyagokat, kiosztja a munkát stb. Kicsit, mint egy műszakvezető helyettes. De itt pl. más technológia van, ezért a gépek "beállításával" lényegesen kevesebbet kell foglalkozni. szóval egy szinttel azért feljebb van, mint a mezei operátor
8/8 A kérdező kommentje:
Hát ez a Lipóti üzemben lesz
okt. 20. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!