Mennyire nehéz munka a Samsung sdi-nél a gépbeállító technikus? Illetve mi a különbség közte és az operátor között? Tapsztalatok?
Figyelt kérdés
Nagyon nehéz meló? Mit kell csinálni?
Most jelentkeztem, de félek kevés leszek hozzá, angol tudásom is nagyon alap.
2023. febr. 1. 22:56
1/6 anonim válasza:
Ott nem annyira angolul kell majd tudnod, hanem inkább ukránul.
3/6 A kérdező kommentje:
netto 400-450et ígérnek, akkor ez nem igaz? Van tapasztalatod vagy csak "hallottad" ezt?
2023. febr. 4. 00:10
4/6 anonim válasza:
1-2 túlórával, szerintem meglehet a nettó 450. Viszont folyamatos, váltott 12 órás műszak van, 3+3 beosztában úgy tudom. Szóval hétvégét is bent töltöd kb 2 hetente.
Viszont el kell viselni a feszített munkatempót a koreai főnököket és a külföldi vendégmunkás kollégákat, emiatt szerintem ez egyáltalán nem sok pénz.
5/6 A kérdező kommentje:
Milyen munkát kell pontosan csinálni? Nehéz fizikai? Vagy mi a megterhelő? A főnöksèg állandóan pofázik vagy mi?
2023. febr. 4. 16:13
6/6 anonim válasza:
Alapvetően az Ázsiai munkakultúra undorító egy Európai embernek. Nekik a munka az életük, elvárják, h te is így éld le az életed…. Nézd meg japánt, a kulát is automata wc húzza le, nem ők mert olyan fejlettek. De ha késnek 1 percet a munkahelyről, az akkora szégyen, hogy sokszor öngyilkosságot követnek el… ott nagyon kimutatják a hierarchiát is, illetve elvárják hogy te alárendelt viszonyban legyél. Egy európai cégnél a főnökség nem kezel így, ők meg lenéznek… Ebbe nevelkedtek, nem feltétlen lehet őket ez miatt utálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!