Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a teendő ebben az esetben?

Mi a teendő ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Leadtam a TB kiskönyvemet a munkanélküli segélyhez a hivatalban, viszont Budapesten tartozkodom és itt találtam állást felvételihez kell a kiskönyv, ezt letudom adni utólag is vagy mindenképp el kell mennem elkérni a hivatalból?

okt. 15. 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Mikor utólag?

A kiskönyv nem olyan vészes, abból tud az új munkahely is nyitni egyet, amiben az lesz az első. Nekem is több kiskönyvem van.

Persze lehet, hogy azóta már változott.

okt. 15. 09:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Csütörtökön fog létre jönni az új szerződésem az új munkahelyem miatt, de a tb kiskönyv még 200km-re van a hivatalban munkanélküli segély miatt ott fogták
okt. 15. 09:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Utólag is be tudod adni a kiskönyvet, amikor majd a munkanuku hivatal kipostázza.
okt. 15. 09:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
okt. 15. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!