Mennyit keres ma egy pályakezdő védőnő?(kórházi, terültei,iskolai) Illetve mennyit keres egy általános egészségügyi asszisztens?
2-es vagyok, egészségügyi dolgozó és kamarai tag.
Mellekelem linkben a legfrissebb bértáblát ami alapján tól-ig határokon belül állapitanak meg alapbért az egeszsegügyi szakdolgozóknak. Mivel a védőnő diplomás munkakör bsc vagy msc kepesiteshez van kötve a linket bértábla IV. illetve V. fizetési kategóriájába kell sorolni a 2020 evi C törvény és az 1997 evi CLIV törvény szerint. Ezen kívül az egészségügyi szakdolgozók jogosultak pótlékokra is amit most nem reszletek, ezért mondottam a 2. valaszomban hogy hogy jön ki az emlitett BRUTTÓ bér. Szerintem ez is kevés a munka fontosságát és felelősséget is figyelembe véve.
Ugyancsak cáfolom azt a választ ami bruttó 296 ezer ft ír bárkinek is az eü-ben. Mint látható a linkelt oldalon a legkisebb adható alapber I. fizetesi kategóriában 304 000ft. Megjegyzés: a romai szám a képzettség szintjét jelenti azaz a I. Az általános iskolát jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!