Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen irányba mennétek tovább?

Milyen irányba mennétek tovább?

Figyelt kérdés
Jól beleválasztottam a jelenlegi szakomat illetően. Full bölcsész, ahol rengeteg az olvasni való, sokszor számomra érthetetlen nyelvezettel, maga a szak se megy, így 2 év után rá kellett jönnöm, hogy ez nekem nem való, nem is érdekel. Alapvetően inkább műszaki beállítottságú embernek gondolom magam. Mindig is érdekeltek az autók, de ugyanúgy az építészet is, ott is inkább minden, ami műszaki témájú. Gondolkoztam műszaki szakokon is, de nyilván, akinek egy bölcsészet se megy, annak vszínűleg a műszaki annál inkább se menne. Plusz a matektudást igencsak elölről kellene kezdenem. Kicsit bizonytalan vagyok.
okt. 13. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
72%
Külföldi
okt. 13. 19:50
 2/3 anonim ***** válasza:
72%
Szoftverfejlesztés.
okt. 13. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
72%
Keres rá matematika 1-2-3 tananyagára, ha hajlandó vagy megtanulni akkor nyugodtan mehetsz bármelyik mérnöki szakra. Mindenhól nulláról kezdik ugyhogy tök mindegy mit tanultál korábban a középiskolás anyag mindenhól nulla. Ha ez nem tetszik akkor valamilyen szakma...
okt. 13. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!