Miért divat mostanában Magyarországon, hogy az embert a saját kollégái rúgatják ki?
3,4
Velem megtörtént.
Nem akartak betanitani, teher voltam. Az egyik hölgy folyamatosan személyeskedett, majd végül engem bocsájtottak el, a hölgy éli mindennapi életét tovább, szerintem semmi büntetést, maximum szidalmazást kapott.
Sajnos eléggé hátránynak érzem hogy nő vagyok és fiatal.. a két kolléganő és köztem több mint 20 év volt, szépen alám pakoltak. Utána az volt az indok, hogy nem teljesítettem az elvárásaikat..
Én jelenleg most vagyok benne. Egy olyan helyen dolgozom, ahol sok ideje van a munkatársaknak egymással foglalkozni.
Hónapokon keresztül tettem a dolgomat. Dolgoztam lehajtott fejjel csináltam.
Mivel betanított munkás vagyok, de szakmunkat végzek ezért a hozzá nem értésemet, a szorgalmammal próbálom ellensúlyozni. Így mindenhez oda állok nyomjuk-tóljuk mentalitással.
Ez nem tetszett a munkatársaknak, és ebből először kis súrlódások lettek, majd odáig fajult- hogy néhány ember megmondta hogy ki fog csinálni.
Mostmár utálva járok be dolgozni és ezt cirka 3 hét alatt elérték.
Októbert ledolgozom már nem sok van a hónapban.
Novemberrel elmegyek táppénzre egész hónapban.
December elejével pedig felmondok.
Így nem lehet dolgozni. És nem vagyok hajlandó ezmiatt minden nap gyomorgörcsel dolgozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!