Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért divat mostanában Magyaro...

Miért divat mostanában Magyarországon, hogy az embert a saját kollégái rúgatják ki?

Figyelt kérdés

okt. 10. 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
75%
Egyrészt nem divat. Másrészt ennek azért általában alapos oka van.
okt. 10. 08:55
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Attól, hogy veled történt ilyen / láttál ilyet történni még nem lett "divat".
okt. 10. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
A "saját kollégák" nem tudnak senkit kirugatni.
okt. 10. 09:22
 4/11 anonim ***** válasza:
73%
Nem tapasztaltam ezt.
okt. 10. 09:30
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Soha nem tapasztaltam ilyet. Max. olyat láttam, hogyha csoportos leépítés volt, akkor azokat az embereket egyszerre hívták be egy tájékoztatóra.
okt. 10. 11:51
 6/11 anonim ***** válasza:
72%
12 éve dolgozom - megszakítás nélkül - egy ilyet se láttam.
okt. 10. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
33%

3,4

Velem megtörtént.

Nem akartak betanitani, teher voltam. Az egyik hölgy folyamatosan személyeskedett, majd végül engem bocsájtottak el, a hölgy éli mindennapi életét tovább, szerintem semmi büntetést, maximum szidalmazást kapott.

Sajnos eléggé hátránynak érzem hogy nő vagyok és fiatal.. a két kolléganő és köztem több mint 20 év volt, szépen alám pakoltak. Utána az volt az indok, hogy nem teljesítettem az elvárásaikat..

okt. 10. 15:12
 8/11 anonim ***** válasza:
80%
Szakmai féltékenység, irigység, félelem, alacsony önértékelés, rosszindulat. Általában ilyesmi okok állnak a jelenség hátterében.
okt. 10. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
Ne haragudjatok, de a 7es válaszom miért lett lepontozva? 😫😅
okt. 11. 00:24
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg most vagyok benne. Egy olyan helyen dolgozom, ahol sok ideje van a munkatársaknak egymással foglalkozni.

Hónapokon keresztül tettem a dolgomat. Dolgoztam lehajtott fejjel csináltam.

Mivel betanított munkás vagyok, de szakmunkat végzek ezért a hozzá nem értésemet, a szorgalmammal próbálom ellensúlyozni. Így mindenhez oda állok nyomjuk-tóljuk mentalitással.

Ez nem tetszett a munkatársaknak, és ebből először kis súrlódások lettek, majd odáig fajult- hogy néhány ember megmondta hogy ki fog csinálni.

Mostmár utálva járok be dolgozni és ezt cirka 3 hét alatt elérték.

Októbert ledolgozom már nem sok van a hónapban.

Novemberrel elmegyek táppénzre egész hónapban.

December elejével pedig felmondok.

Így nem lehet dolgozni. És nem vagyok hajlandó ezmiatt minden nap gyomorgörcsel dolgozni.

okt. 18. 09:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!