Mi a reális bérigény IT help desk pozícióban, pályakezdőként?
Mi a reális bérigény, amit elkérhetek egy nagyobb multi cégtől IT help desk pozícióban, pályakezdőként?
A telefonos interjú során 300 nettót mondta mondtam a HRS-nek, amire azt mondta reális és ezzel valszeg nem lesz gond.
De nem akarok alá lőni az elkérhető összegnek :) , ezért gondoltam rákérdezek vajon mennyivel kérhetnénk többet? vagy már ezzel is a plafont karcolgatom-e ?
Előre is köszi a választ
Egy picit szerintem alálőttél, 500-600 bruttó reálisabb lett volna. Egy 100-assal mondhattál volna többet.
De mondjuk nem derült ki hogy Budapest vagy vidék, az sem hogy home office, bejárós v valami hibrid megoldás, béren kívüli juttatások, etc...? Ha a 300 mellé még van havi 40ezer SZÉP kártya, magán egészségügy meg év végi jutalom, akkor nem vagy olyan messze.
Köszi a tippet, segített :)
amugy bejárós és budapesti állásról van szó.
br 650 szerintem bőven reális
(a nettó 300 kis túlzással Tesco pénztárban megkereshető, ennél biztosan többet fognak ajánlani)
"bejárós és budapesti állásról van szó"
Kevés olyan hülyét találnak 2024-ben aki Budapesten be fog járkálni IT területen úgyhogy alálőttél, nyugodtan mondhattál volna nettó 430-450-et.
Az a kis tulzassal 230k koruli osszeg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!