"Vizes" építőmérnökként jogosultságokkal jelenleg mi az a fizetés, amit hazavisznek egy tervező cégnél az emberek?
Figyelt kérdés
szept. 29. 06:22
1/4 anonim válasza:
Sajat vállalkozóként sztem akár eleg jó pénzeket is el lehet csípni. Alkalmazotti tervezés viszont ebben az iparágban sztem sok esetben nincs rendesen megfizetve.
2/4 anonim válasza:
Egyebkent ennek tanulsz vagy jelenleg a jogosultság megszerzésén gondolkodsz ?
3/4 A kérdező kommentje:
Jelenleg már dolgozom, de azon gondolkozom, hogy érdemes-e megszerezni a jogosultságot vagy inkább váltani valami más irányba..
okt. 8. 21:09
4/4 anonim válasza:
Én egyszer azt halottam róla hogy kihalo félben lévő terület. Olyan szempontból mondták ezt nekem, hogy jó része ezen területen tevékenykedőknek idős és kevés az utánpótlás. Aztan hogy mennyire igaz nem tudom. De ha igaz is akkor vajon miért? Keveset fizet, nincs sok munka vele, nem érdekli a fiatalokat vagy miért vajon ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!