Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt rajtam kívül olyan,...

Van itt rajtam kívül olyan, aki túl okos ahhoz, hogy normális munkája legyen?

Figyelt kérdés
szept. 23. 22:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Jovan petike ügyes vagy, de irány vissza az akugyárba.
szept. 23. 23:12
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
ha nem vagy normális nyilván nem lesz normális munkád sem :D
szept. 23. 23:14
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
Jelen
szept. 23. 23:15
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Kifejtenéd, kérdező?
szept. 23. 23:18
 5/15 Awatpr0 válasza:
50%
Igen, ha kérdésed van, a Baker Street 221b alatt megtalálsz. javarészt egyedül dolgozom, néha viszont egy háborús veterán(W.) be szokott segíteni a fontosabb ügyek intézésében.
szept. 23. 23:45
 6/15 krwkco ***** válasza:
84%

"Van itt rajtam kívül olyan, aki túl okos ahhoz, hogy normális munkája legyen?"

Aki okos, az megtalálja a neki való munkát is. A baj ott szokott lenni, ha az illetőnek az okosság mellett/helyett egyéb problémái vannak.

szept. 24. 04:15
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
Tul okos vagy, megis esti muszakba tolod a gyarba mi?
szept. 24. 05:22
 8/15 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem aki okos, az tudatosan keres olyan munkahelyet, ahol nem kell megszakadni és magas a fizetés. Évekig munkanélkülinek lenni pénz nélkül szerintem nem túl okos döntés.
szept. 24. 06:30
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Nézőpont kérdése. Volt apósom szerint csak az dolgozik, aki a gyárban a szalag mellett robotol, esetleg aki kint kapál a földeken. De az biztos, hogy egyrészt amit egy irodában íróasztal mellett lehet csinálni, az nem munka, másrészt alapvetés, hogy utálnod kell, amit csinálsz, hiszen ha szereted, az sem lehet munka.

Így ebből az aspektusból nézve valóban “túl okos” vagyok ahhoz, hogy normális munkám legyen.

szept. 24. 07:09
 10/15 anonim ***** válasza:
90%

Igen, amit leírsz az egy gyakori coping mechanism, olyan embereknél akik képtelenek megállni a helyüket a munkában, és ez közben nárcizmussal társul. Ami miatt nem magukat próbálják fejleszteni, hogy az ott lévő problémát orvosolják, hanem ráfogják hogy a munkabéli sikertelenségükért a munka a hibás. Sőt még odáig is tovább mennek, hogy megpróbálják ezt még valamiféle erényként is felróni maguknak hogy ők ilyenek.

Valószínűleg nem te vagy az egyetlen ilyen.

szept. 24. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!