Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudom átvenni a csomago...

Hogyan tudom átvenni a csomagom a GLS csomag pontba ?

Figyelt kérdés
Oda rendeltem a csomagom , viszont még nem vettem át ott soha csomagot … Valaki segítene hogyan fog működni?
szept. 22. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Odamész, elmondod miért jöttél, majd a csomaggal hazamész.
szept. 22. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

- Jó napot kívánok!

- Jó napot kívánok!

- GLS csomagpontra érkezett csomagot szeretnék átvenni.

- Rendben, milyen néven van?

- Gipsz Jakab.

- Ide kérnék egy aláírást, egy személyi igazolvány számot és egy lakcímet.

[Ezeket elmondod, vagy ha utánvétes, kifizeted]

- Kész is vagyunk, szép napot!

- Köszönöm, viszlát!

- Viszlát!

szept. 22. 07:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Annál a csomag automatanal beszélni is kell???valami kód féleségrol tudok se nem tudom mit mikor kell beirni
szept. 22. 09:42
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

Csomagpontot írtál, nem automatát…

Automatába csak beírod a kódot ès kinyílik az ajtaja. Ennyi.

szept. 22. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha csomagautomata, akkor szépen odamész elé, érintő képernyős. Látsz rajta olyat, hogy csomag feladás, csomag átvétel etc. Kiválasztod, ami neked kell (jelen esetben a csomag átvétel), azt megnyomod, és jön a kövi ablak, hogy add meg a kódot, amit emailben vagy sms-ben kaptál. Szépen beírod, leokèzod, majd figyeled, hogy melyik ajtó nyílik ki, és kiveszed onnan a csomagot. Visszacsukod az ajtót, és hazamész a csomaggal, közbe utána jönni fog email, hogy sikeresen átvetted, esetleg értékeld a szolgáltatást, etc.
szept. 22. 15:32
 6/8 anonim ***** válasza:
11%

4

Tollat vigyen, mondd meg neki!

szept. 22. 15:43
 7/8 A kérdező kommentje:
6-os nem értek az ilyenekhez… valószínűleg azért is vagyok itt …De te úgy látom a bunkósághoz értesz
szept. 22. 22:18
 8/8 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy az 5-ös válaszoló leírta.

Továbbá:

Ha ott kell kifizetned az árut, akkor bankkártya segítségével tudod kiegyenlíteni azt a bankszámládról. Amíg nem egyenlíted ki, a bankautomata nem nyitja ki annak a rekesznek az ajtaját, amelybe a csomagodat helyezték.

Amint kiegyenlítetted, kinyitja a rekeszt (kattogó hangot hallat általában a gép, hogy könnyebben megtaláld a nyitott rekeszt), majd ha kivetted a rekesz tartalmát maradéktalanul, vissza kell azt csuknod.

Ha előre kifizetett árut veszel át, akkor a "fizetés" része kimarad belőle, és a kód beütése után rögtön nyitja a gép azt a rekeszt, amelybe a csomagodat elhelyezték.

szept. 23. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!