Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudnál segíteni? Egyetemen...

Tudnál segíteni? Egyetemen akarok tovább tanulni, levelezőn. Olyan szakirányt akarok, ami tényleg magas, lehet vele szépen keresni. Most ezt azért mondom, mert jelenleg is meg van a havi, nettó 600 legalább. 20F

Figyelt kérdés

Tudsz mondani olyan szakirányt, amivel valamelyest egyedül lehetek, és az emberekkel nem kell egyben legyek? Mindenhol lenéznek, butának tartanak. Ezért is akarok már legalább diplomát.. Családom: Csökkent képességének, butának tart. Szakmás osztályom: Ők is lenéztek, butának tartottak. Érettségi osztályom: Ők is, amit már durvábban kimutattak felém. Munkahely: Itt is így látják a helyzetet.

Ebbe már nagyon bele betegedtem. Úgy érzem, lenézésre lettem ítélve. Mindenhol.

Legyen az nálam sokkal butább, vagy jobb képességű ember is.

Igazából jól megoldom az életem, suli is lazán ment. Mégis ez történik velem mindenhol.

szept. 21. 00:09
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

#20 Szerintem meg te fogd be, és húzd el magad innen. SEGÍTŐKÉSZ emberekre van szükségem. A hülye magyar mentalitásodtól kímélj meg.

A szorongásomról van szó, ami miatt már az embereket utálom. Mindenkihez normálisan fordulok, mégis lenéznek.

Te meg itt ilyeneket írsz, hogy fogjam be a fizetés miatt. Hát te bújjál el

szept. 24. 18:47
 22/27 anonim ***** válasza:
Én feleannyit keresek. Hatszáz nettóért nekem beleférne, hogy naponta lehülyézzenek. Elég, ha a főnök elégedett velem.
szept. 24. 19:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Hidd el, ezen egy diploma nem segítene.
szept. 24. 19:18
 24/27 A kérdező kommentje:
22, értelek persze. De írtam fentebb is, én valamiért mindenhol ezt tapasztaltam szinte. Már közeledni is félek emberekhez. Inkább felveszek egy kevésbé szerethetőbb, harsányabb ént. Szinte senkinek sem engedem, hogy megismerje a jó oldalam.
szept. 24. 20:13
 25/27 anonim ***** válasza:
Van olyan ismerősöm, akit mindenki hülyének tart, és nem értem miért. A külsejében vagy a mozgásában lehet valami, amit valaki úgy fogalmazott meg, hogy valami beütése van.
szept. 24. 21:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Gondolom belefér kicsit válogatni a pszichológusok közt. A legkirályabbal szerintem egyfajta öröm lesz kicsit élveboncolni is azt a tartozékodként kezelt szorongáscsomagot. Mi csak csacsogni tudunk itt, ott te tudnál ténylegesen dolgozni az ügyön a számodra elviselhető tempókat tartva.
szept. 24. 23:23
 27/27 anonim válasza:
Olyat válassz, amiért tudsz lelkesedni, mivel lehet írni pl. a programozást, de ha nem kockultál már 10 évesen is naponta, akkor szenvedés lesz a gép előtt ülni egész nap. Nyilván egy mérnöki szakot ajánlanék, mondjuk egy villamosmérnök elég jól keres és őt is keresik
szept. 25. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!