Tudnál segíteni? Egyetemen akarok tovább tanulni, levelezőn. Olyan szakirányt akarok, ami tényleg magas, lehet vele szépen keresni. Most ezt azért mondom, mert jelenleg is meg van a havi, nettó 600 legalább. 20F
Tudsz mondani olyan szakirányt, amivel valamelyest egyedül lehetek, és az emberekkel nem kell egyben legyek? Mindenhol lenéznek, butának tartanak. Ezért is akarok már legalább diplomát.. Családom: Csökkent képességének, butának tart. Szakmás osztályom: Ők is lenéztek, butának tartottak. Érettségi osztályom: Ők is, amit már durvábban kimutattak felém. Munkahely: Itt is így látják a helyzetet.
Ebbe már nagyon bele betegedtem. Úgy érzem, lenézésre lettem ítélve. Mindenhol.
Legyen az nálam sokkal butább, vagy jobb képességű ember is.
Igazából jól megoldom az életem, suli is lazán ment. Mégis ez történik velem mindenhol.
Aki 20 évesen nettó 600k-t keres annyira nem buta...
Egyébként nem ártana tudni milyen képesítésed, készségeid, nyelvtudásod, stb van. Na meg úgy általában mi érdekel.
Most őszintén: ez nálad paranoia, vagy csak hencegsz?
Akárhogy is, világos, hogy bármilyen képzést akkor van értelme ajánlani, ha az szorosan kötődik a jelenlegi munkádhoz, amit egyébként is szeretsz, jó vagy benne, de azért a rizikó mindig megvan, hogy idővel nem jutsz előrébb, illetve feleslegessé válsz. Te viszont pont ezt az információt tartod irrelevánsnak, ellenben egy regényt írsz arról, milyen gonoszak veled az emberek.
Nem hencegek. Komoly szorongásom van ezen a területen. Sokan néztek már le, ami miatt az önbizalmam is romokban. Ezeket nem felejtem el. Évek után is hajlamos vagyok gondolkodni és rágódni rajtuk.
Most is ugyan ez történt. Inkább már sokszor meg sem szólalok. Lenéznek amiatt, ha más véleményem van. Vagy a legkisebb hibámért is. Már olyan természetes nekem, hogy mindenkitől ezt fogom kapni. Már senki sincs emiatt, akiben bíznék egy kicsit is. Már kérdezni sem kérdezek, annyira természetessé vált a lenézés. Sőt, titkolok is rengeteg dolgot.
Mikor lesz ennek vége? Engem mindenhol le kell nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!