Érdemes lenne Magyarországra visszaköltöznünk Németorszàgbòl?
Dél-Németorszàgban élünk a feleségemmel és a 3 éves lányommal.
Nekem a szívem hùzna vissza Magyarorszàgra ahol van egy sajàt hàzunk, de az eszem azt mondja hogy ne.
A feleségem inkàbb maradna.
Itt dràga az albèrlet de még így is jobban élünk itt mint otthon élnénk.
Én keresek 3000€- a feleségem 2000€-t plusz 250€ csalàdi.
Az albèrlet 1500€ rezsivel tehát marad havi 3750€ azaz 1.500.000 havonta.
Otthon én max keresnék (lakatosként)kb. 400 ezret a feleségem (irodai dolgozò) 300 ezret.
Összesen 700.000 Ft lesz otthon és minusz 100 ezer ft a rezsi.
Tehát otthon csak 600 ezer maradna ès még a magàn egészségügyre is költeni kell mert tudom milyen otthon...
Viszont akkor legalább ott vana csalàd is.
Nehéz kérdés.
Egyébként évi 5-6szor így is hazajàrunk kb. 800 km a tàv.
"Én keresek 3000€- a feleségem 2000€-t plusz 250€ csalàdi."
Ez semmi. Továbbköltöznék abból a szutyokból éppértelmű helyre pl: Norvégia vagy Svájc.
Haza ne menjetek.
Azonnal megbannatok.
Én haza mentem, 1 évig bírtam, azonnal jöttem vissza.
Ott telt be a pohár mikor azt mondták hogy a mutetemre 2(!) évet kell várni,maganban 2,5 Misi lett volna. Visszajottem, láss csodát 3(!) hónapon belül megvolt a műtét, napi 3x kaptam normális ételt. Vissza ne menjetek abba a korrupt gerinctelen országba.
Azt, hogy hazavágysz nehéz lesz beárazni.
Számold hozzá a megélhetés egyéb költségeit is és úgy nézd meg, hogy mennyi maradna meg. Ha kevesebb, mint most, akkor utána kiszámolod, hogy mire nem marad pénz és el tudjátok dönteni, hogy jobban vágysz-e haza, minthogy a család például elmenjen nyaralni (vagy amire költitek ezt a pénzt).
Ha közben van Magyarországon saját ház, akkor azt ha kiadnád növelné a bevételedet. (Vagy ha eladod kijön belőle az önrész egy ottani ingatlanra.)
jaja azt el kell adni, mi is azt fogjuk csinálni és remek önrész
haza semmiképp nem szabad menni, mint ahogy nem megyek vissza egy munkahelyre ahonnan már eljöttem egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!