Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tul keves fizetest kertem,...

Tul keves fizetest kertem, korrigalhatom ezt menet kozben?

Figyelt kérdés

Egy nagy multinal dolgozok es a berigenyemre adtak meg plusz 50e bruttot. (700-at kertem, 750 -re kaptam ajanlatot)

Ebbol arra kovetkeztetek, hogy a bersav aljan vagyok jelenleg. Menet kozben ez korrigalhato, vagy innentol en kevesebbert fogok dolgozni mint a kollegaim.

Bocsi, csak angol billentyuzetem van.

szept. 17. 15:44
 1/6 BeefEater ***** válasza:
42%

Ha a bérsáv alján van azt általában egy-két év alatt a közvetlen főnököd tudja korrigálni, ha akarja.

Ha viszont olyan keveset kértél, hogy alacsonyabb bérsávba is kerültél, akkor megszívtad.

szept. 17. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
44%
Hát, egyenlőre így jartal. Ennyit kértél, még pluszt is kaptál. Lehet később majd emelnek rajta.
szept. 17. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

A bérigényt én mindig úgy értelmezem hogy ÉN mennyi pénzért végezném szívesen az adott munkát. Ha téged a 700k is kielégít és kaptál 750-et akkor mi a gond ?

Az ilyen "Lehet később majd emelnek rajta" elgondolás felejtős.

szept. 17. 16:56
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

Felvettek ennyibe, onnantól kezdve leszarják az igényeidet.

"Lehet később majd emelnek rajta". Eszükbe nem fog jutni. Magasról tesznek az igényeidre.

szept. 17. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb multi annyira azért nem gyökér, hogy a sáv legaljára vegyen fel, ha mégis, akkor nagyjából egy év múlva vissza fogsz tudni térni erre.
szept. 17. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha nagyon jól szerepeltél az interjún akkor megkérdezheted, hogy alkuképes. Viszont mivel 50e megdobták amit kértél, szerintem nem korrekt a részedről.
szept. 17. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!