Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van érettségim, vajon 1 évig...

Van érettségim, vajon 1 évig mehetek közmunkára irodai munkára?

Figyelt kérdés
Sziasztok, nemrég érettsegiztem és nem találok munkát pedig nagyon szeretnék dolgozni (hosszútávú/stabil) csak tudni szeretném, hogy érettségi bizonyitvány mellett kaphatok irodai munkát közmunkán?, mert utcát söpörni biztosan nem fogok (bizonyos okok miatt). Valaki járt hasonló cipőben?

szept. 16. 22:59
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Még is mi a francért akarasz havi 88ezer Ft-ért dolgozni?

Közmunkàra azok mennek akik teljesen hikomatosak, csak papírjuk nincs róla.

szept. 17. 03:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Hol laksz? Nem csak közmunkában mehetsz. Ha valami kiesőbb helyen, akkor próbáld meg a távmunkás cégeket, Vodafone-nak van home office ügyfélszolgálata, meg pár banknál meg hasonló cégnél is lehet.
szept. 17. 07:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy kisvarosban elek mar dolgoztam egy peksegben, de nem volt szakmam igy nem maradhattam
szept. 17. 09:03
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ingázni kell.
szept. 17. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:

És ha nem tud?

Kérdező, az önkormányzatnál érdeklődj!

szept. 20. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
26%

Bérlet nem drága, ha a szülők nem szumákolnak.

Bocs, ha irodai munka kell, akkor meg kell mozdulni és országot látni.

szept. 20. 17:11
 7/10 A kérdező kommentje:
#6 Köszönöm a válaszokat, de sajnos nemtudok utazgatni (családi okok miatt), azért irtam,mert kiváncsi voltam, hogy adnak-e irodai munkat kozmunkan
szept. 22. 10:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Kérdező! Húzz közmunkára!
szept. 22. 22:28
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 téged megviselt az élet, hogy ílyen formában irsz?
szept. 23. 07:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
3,5 évet húztam le irodán közmunkában diplomával, de voltak csak érettségivel rendelkező kollégáim is. Elképzelhető, hogy van hely, meg kell érdeklődni. Itt felénk azt hallottam, mostanában már az irodai közmunkához is protekció kell.
szept. 24. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!