Melyik álláskereső oldalon találtatok munkát ?
Figyelt kérdés
Professiont próbálgatom, jófogást nézegetem de semmi válasz...szept. 15. 17:24
1/5 anonim válasza:
Én egyiken sem. Amikor álláskereső voltam a Profession meg az Indeed álláskeresőn keresztül beadtam kb 50-55 állásra a jelentkezésem, de egyik helyről sem kaptam visszajelzést. Ez ment kb másfél hónapon keresztül, majd amikor egy cég weboldalán a karrier oldalon beadtam a jelentkezésem már másnap hívtak állásinterjúra és az interjú napján közölték velem, hogy felvettek a meghirdetett pozícióra.
2/5 anonim válasza:
Munkát egyiken sem, pedig, több mint 300 helyre pályázok június eleje óta, főleg belépő szintű, minimálbéres irodai, ügyfélszolgálatos, illetve bolti eladói munkákra, tehát nem agysebész pozíciókra. Interjúig eljutottam több helyről is (innen tovább nem igazán), de tény, hogy a cégek saját karrieroldala, esetleg e-mail címe a legtutibb módszer az online lehetőségek közül, mert akkor közvetlenül hozzájuk fut be a pályázat. Persze ez sem garancia semmire, de a Profession esetében gyanús, hogy nem minden esetben ér célt az adott pályázat.
Mindenesetre abban reménykedtem, hogy most, hogy vége a nyárnak meg az iskolakezdési szezonnak, majd beindul a buli, de jelenleg, ha lehet, még nagyobb a csend, mint nyáron volt.
3/5 anonim válasza:
LinkedIn. Profession egyre vacakabb, Jófogáson meg csak bohócok keresgélnek állást.
4/5 anonim válasza:
Profession többször is. Vacak melok voltak az igaz
5/5 anonim válasza:
Linkedin meg indeed. Minden más egy rakás szar.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!