Aki HR területen dolgozik, a nagyobb multiknál tényleg van "feketelista", ami alapján kiszűrik a korábban már jelentkezett pályázókat?
Figyelt kérdés
Vannak erről tapasztalatok?szept. 11. 22:38
1/4 anonim válasza:
Miről beszélünk? Értelmes állásokról, vagy biorobotokról? Az előbbiről tudok nyilatkozni, feketelista nincs, de akire emlékszünk hogy leszerepelt, azt nem hívjuk be.
2/4 anonim válasza:
Biztosan van, ahol van és van, ahol meg nincs...
Én brahiból egyszer újra jelentkeztem egy régi munkahelyemre (ahol 4 (!) évig dolgoztam előtte több munkakörben) mert küldtek egy mailt (nyilván hibásan túl sok e-mail címre). Az hagyján, hogy kiküldték az automata tesztet - amit kitöltöttem, utána jött a mail, hogy továbbjutottam és később hívott egy HR-es telefonos interjúra :D Akkor mondtam meg neki, hogy bocs, de ez mellé ment. Ennél a cégnél nyilván nem volt ilyen lista, pedig MO egykor legnagyobb munkaadója volt...
3/4 anonim válasza:
Ha lenne is ilyen lista, két éven(?) belül úgy is törölniük kell az adataidat a rendszerükből.
4/4 A kérdező kommentje:
#1 Mit értesz leszereplés alatt?
szept. 12. 09:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!