Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Betegen hol tudnék növényterme...

Kisdanibrian19830112 kérdése:

Betegen hol tudnék növénytermesztő mérnök főiskolával elhelyezkedni?

Figyelt kérdés
A betegségem nem testi, kezelhető: Voltak hallucinációs rohamaim, lassan 20 éve, de elmúltak.egyszerűen a pokolban éreztem magam. Aludni nem tudtam. Belebetegedtem hogy engem egy nő se szeret, és úgy gondoltam itt a vég, emiatt súlyos skrizofrénnek leírtak végleg. Azt hittem hogy itt a pokol, de végül az égiek segítettek hogy van Isten. Azóta jobban vagyok sokkal, de a gyógyszereket azóta is szedem. Kb 15 éve leszázalékoltak80%- rá és emiatt nem tudok apámnak megbocsátani mert agyon tanultam agrárból. Bár nem érdekel az agrár, de csak annak segítségével tudok sok pénzre szert tenni, amit költhetek zene tanulásra. Jelenleg rehab munkából élek, kb ötödét kapom a diplomásbérnek. Dohányoztak is, de 4 éve leszoktam mert drága.

#skizofrénia #zenetanulás #Pénzes Agrárállás #Lakás olcsón #rehab meló
szept. 11. 17:18
 1/2 A kérdező kommentje:
Alkoholista fősulis voltam
szept. 11. 17:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezd el azt a zenetanulást autodidakta módon - az agrármérnöki praxist pedig kezd el a konyhakertedben.

A nagy pénzeket pedig felejtsd el, hisz nem vagy egy bankár. Ez a mérnöki hivatás csakis a szakma szeretetéről szólhat, ha tényleg boldog akarsz lenni...

szept. 11. 17:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!