Mit tegyek, ha úgy érzem nincs olyan munka, ami nekem való?
Figyelt kérdés
Van egy rendszerüzemeltető OKJ-m, de nem csak, hogy ebben, de én semmiben nem tudom elképzelni magam dolgozni, félek, ha bekerülök bármilyen munkahelyre, bármilyen munkakörbe, akkor nagy baj lesz, mit tegyek?szept. 8. 07:25
2/18 A kérdező kommentje:
21/F
szept. 8. 07:37
4/18 anonim válasza:
Merész kijelentés, mivel a munkák 99%át nem próbáltad ki, biztos van olyan munka is amiről még csak nem is hallottál.
Mit tegyél? Próbáld ki magad több dologban.
5/18 anonim válasza:
Találj valakit aki eltart, vagy kezd el gyűjtögetni a kukákból az 50Ft-os betétes göngyölegeket.
6/18 anonim válasza:
Töltsd le az aktuális csodaapplikációt ami a semmiből termeli neked a pénzt és forgasd bele anyád nyugdíjmegtakarítását.
8/18 IgaziÚriember válasza:
"félek, ha bekerülök bármilyen munkahelyre, bármilyen munkakörbe, akkor nagy baj lesz"
Szerencsére nem kell félned, hogy ilyen értéktelen OKJ végzettséggel bekerülsz bárhová is, pont az ilyen rendszerüzemeltető végzettségűek sírják tele az IT fórumokat, hogy évek óta nem találnak munkát annak ellenére, hogy több száz helyre beadják a jelentkezést. A kutyát nem érdekelnek.
9/18 anonim válasza:
Kezdetnek azt kéne kitaláklnod, hogy mi az ami érdekel.
Ha az ég világon semmi, akkor valóban veled van a baj és nincs mit tenni.
10/18 anonim válasza:
Ha semmi kreativitásod vagy affinitásod nincs semmihez és nem csinálnál szívesen semmit (ami reális), akkor menj egy gyárba három műszakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!