Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kb. hány éves korodra jöttél...

Kb. hány éves korodra jöttél teljesen helyre anyagilag?

Figyelt kérdés
Most nyilván azokat kérdezem, akiknek sikerült. Akinek viszont még nem, de dolgozik rajta, azt is szívesen meghallgatom.
szept. 7. 16:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
66%

"Mai ingatlan árak mellett sokan 50-60 éves korukig hitelt fizetnek. Ha nem tovább."

De mi ezzel a baj ha mellette jut bőven élni, nyaralni, akármire?

Az már persze baj ha annyira sok a hitel, hogy komolyan megérzi valaki havonta.

szept. 8. 11:23
 22/24 anonim ***** válasza:
66%
Először 28 évesen, majd 33 évesen egy óriási probléma elvitte mindenemet, jelenleg 35 évesen álltam vissza.
szept. 8. 21:22
 23/24 anonim ***** válasza:
41%

Sose voltam gondban ilyen téren. Normális (nem gazdag!) családba születtem, amikor munkába álltam is első dolog az volt, hogy tartalékot, megtakarítást képezzek.

Akkoriban 1 millió ft volt a célom, ez pár hónap alatt össze is jött. Az akkori barátnőmmel az volt a terv, hogy amint végez a sulival Bp-re költözünk, szerencsére ebből nem lett semmi.

Utána viszont megtartottam a spórolós, félretevő magatartásom és ez azóta is megmaradt.

Soha nem szórtam el a pénzem, így nem voltam gondban.

Örököltem egy kis lakást és egy elég nagy telket, szóval a laksára gyűjtés/hitel sem játszott nálam.

Ez igazából szerencse és a szüleim hasonló spórolós mentalitásának köszönhető.

Ettől függetlenül amire vágytam megvettem magamnak, viszont ésszel költekeztem mindig is.

szept. 12. 10:45
 24/24 anonim ***** válasza:
85%

“Mai ingatlan árak mellett sokan 50-60 éves korukig hitelt fizetnek. Ha nem tovább.”

Ennek az az oka, hogy mindenáron olyan helyen és olyan ingatlanban akarnak lakni, ahová ők nem valók.

szept. 12. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!